FőoldalKonstruktőrDigitális, 40 amperes, 132 wattos PoL DC/DC konverter
2014. november 03., hétfő ::

Digitális, 40 amperes, 132 wattos PoL DC/DC konverter

murataA Murata Power Solutions bejelentette OKD sorozatú, nem izolált point-of-load DC/DC-átalakítóit. A háromféle tokozási formátumban, furatszerelhető, single-in-line és felületszerelhető változatban elérhető OKDx-T/40 egy 40 A áramú, 132 W teljesítményű, digitális DC/DC konverter. A tipikusan 97,2% hatásfokú, teljesen szabályozott konverterek teljesítménysűrűsége nagy, befoglalói méretei 30,85x20,0x8,2 mm

Az integrált PMBus™ interfész kifinomult, az analóg PoL konverterek korában még nem elérhető teljesítménymenedzsment lehetőségeket kínál. Az OKD sorozatú konverterek I2C rendszerbuszra illesztésével a rendszermérnökök könnyedén monitorozhatják a kritikus, rendszerszintű teljesítményt a bemeneti és kimeneti feszültség és áram, valamint a hőmérséklet értékeinek mérése útján. A PMBus™ használható figyelmeztető eseményjelzők beállítására a bemeneti és kimeneti feszültségek, a kimeneti áram és hőmérséklet vonatkozásában, lehetőséget ad bekapcsolási és kikapcsolási határértékek megadására, túlfeszültség és túláram paraméterezésére stb. A további haladó szolgáltatások között a teljes teljesítményű, digitális áramosztást, a nemlineáris tranziensválaszt, az optimalizált holtidő-vezérlést és fáziskiterjesztést említhetjük meg.

A 4,5 – 14 VDC bemeneti feszültségű OKDx-T/40-W12 kimeneti feszültsége programozható a 0,6 – 3,3 VDC tartományban. A rendszerfejlesztő mérnökök munkáját grafikus felhasználói interfész segíti. Az OKD sorozatot távközlési, hálózati és elosztott teljesítményű alkalmazásokhoz ajánlja a Murata PS.

A Murata Power Solutions honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény