FőoldalKonstruktőrFeleméretű, 2 W teljesítményű DC/DC-átalakítók
2014. május 26., hétfő ::

Feleméretű, 2 W teljesítményű DC/DC-átalakítók

A Murata bejelentette MTU2 sorozatú ultraminiatűr, felületszerelhető, 2 W teljesítményű DC/DC-átalakítóit. A mindössze 8,2×8,4×8,5 mm befoglaló méretekkel rendelkező, 0,69 cm2 helyigényű konverter a gyártó tudomása szerint a piacon elérhető legkisebb darab, és helyigénye kb. fele akkora, mint a jelenlegi ipari standard 1,67 cm2

A teljes terhelési tartományban tipikusan 85% konverziós hatásfokú és 3,403 W/cm3 teljesítménysűrűségű MTU2 sorozat egy vagy két kimeneti feszültséggel is elérhető. A bemeneti feszültségtartomány a széles körben elterjedt 3,3 ... 24 VDC-t teljesen lefedi, a kimeneti feszültség opciók pedig az 5, 12 és 24 VDC. A kétkimenetű modellek ezen felül ±5 VDC vagy ±12 VDC feszültségkimenetet is biztosítanak. A terhelési szabályozás jellemzően 5%-kal jobb, mint a többi piaci megoldásé.

Az MTU2 sorozat bemenet/kimenet közötti galvanikus leválasztása 1 kVDC, amely csökkenti a kapcsolási zajt, és lehetővé teszi, hogy a konverter izolált negatív tápsínt szolgáltasson olyan rendszerekben, amelyekben csak pozitív tápsín található.

A Murata honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény