FőoldalKonstruktőrÚjdonságokkal készül az Ipar Napjaira az RS Components
2014. május 26., hétfő ::

Újdonságokkal készül az Ipar Napjaira az RS Components

Az RS Components idén is részt vesz a Hungexpón megrendezésre kerülő Ipar Napjai szakkiállításon. Az „A" pavilon 202/D1 standjánál az RS szakemberei bemutatják a hu.rs-online.com weboldalon található újdonságokat, továbbá a vállalat új 3D-s modellező és összeállító eszközét, mely mostantól mindenki számára teljesen ingyen elérhető

Az új, könnyen kezelhető DesignSpark Mechanical fontos előnyökkel bír a tervezőmérnökök számára. A szoftver elérhetősége sikeresen átlépte a két legfontosabb akadályt, amikkel azok a potenciális felhasználók szembesültek, akik még nem rendelkeznek hozzáféréssel 3D-s megoldáshoz, ugyanakkor jelentős előnyökkel járna számukra egy 3D-s modellezőszoftver használata. A DesignSpark Mechanical használatával az ügyfelek könnyen legyőzik a tervezés során felmerülő akadályokat, mint pl.: a túl magas költségeket és a hagyományos, 3D-s CAD-eszközök tanulmányozása kapcsán felmerülő jelentős időráfordítást. A tervezőszoftver STL kimeneti formátuma lehetővé teszi a tervek közvetlen, 3D-s nyomtatókra történő exportálását. Az új szoftver soha nem látott letöltési eredményekkel büszkélkedhet: szeptemberi bemutatása után két hónap alatt 100 000 letöltést regisztráltak.

Az RS Components az elektronikai és karbantartási termékekre szakosodott forgalmazó standján a látogatók azt is megtudhatják, hogy a vállalat hogyan képes betartani azon ígéretét, hogy a piacvezető márkák, mint pl. a Phoenix Contact, Schneider Electric, SMC, Siemens, ABB vagy a Fluke legújabb termékei segítségével verhetetlen termékkínálatot kínáljon vásárlói számára.

Dudzik Róbert, az RS Kelet-európai menedzsere már nagyon várja a szakkiállítást: „Magyarország egy nagyon fontos piac számunkra. Az Ipar Napjai szakkiállítás egy olyan fórum, ahol közvetlenül találkozhatunk a mérnökökkel, akik egyre többet használják ingyenes online eszközeinket. Ezen felül ideális lehetőséget biztosít, hogy a vásárlók megismerjék az RS Components-et, mint egy folyamatosan bővülő termékkínálattal rendelkező forrást, ahonnan az automatizáláshoz és vezérléshez, továbbá a karbantartáshoz szükséges eszközöket és termékeket beszerezhetik."

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény