FőoldalKonstruktőrDupla kimenetű, 350 W-os AC/DC tápegység
2014. április 04., péntek ::

Dupla kimenetű, 350 W-os AC/DC tápegység

Az XP Power bejelentette dupla kimenetű EMH350 sorozatú, 350 W teljesítményű AC/DC tápegységeit, amelyeket a 4×6 hüvelykes ipari méretszabványt követő tápellátási alkalmazásokhoz kínálnak. A nagy, tipikusan 87% hatásfokú eszközök két, egyenként maximum 200 W, együttesen pedig maximum 350 W teljesítményre specifikált kimenettel rendelkeznek

A sorozat öt különböző modellt tartalmaz hatféle különböző kimeneti feszültségváltozattal 12 és 60 VDC között. A kimenetek sorba is köthetők, így akár 120 VDC névértékű feszültségkimenet is létrehozható. Minden modell tartalmaz egy további 12 V/0,6 A névértékű kimenetet ventilátorokhoz és egy 5 V/2 A készenléti kimenetet is. A jelek és vezérlőfunkciók között megemlíthetjük a bemeneti feszültség igazolását, tiltást, áramosztást, távérzékelést.

Az EMH350 sorozatú tápegységek az UL/EN/IEC 60950 nemzetközi biztonsági szabályozás, valamint az orvosi eszközöket definiáló ANSI/AAMI/EN/IEC 60601 szabvány harmadik kiadásának követelményeit is kielégítik, beleértve a kockázatkezelést is. Az orvosi jóváhagyással rendelkezők között szerepelnek a BF besorolású alkalmazások is, amelyeknél a végberendezés fizikai kapcsolatba kerülhet a beteggel. A tápegységek a vezetett emisszió tekintetében megfelelnek az EN55011/22 Level B szabályozás követelményeinek.

Az XP Power honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény