FőoldalKonstruktőrNyerjen 3D-s nyomtatót!
2014. március 25., kedd ::

Nyerjen 3D-s nyomtatót!

Akik áprilisban aktiválják az RS Components DesignSpark Mechanical ingyenes szoftverét, esélyt kapnak, hogy egy RepRapPro Ormerod 3D-s nyomtatót nyerjenek

Az RS Components továbbra is meghálálja kelet-európai ügyfelei hűségét. A forgalmazó a magyarországi, a lengyelországi és a cseh köztársaságbeli jelenlétének harmadik évfordulóját követően sorsolást rendez a DesignSpark Mechanical valamennyi új felhasználója számára, aki 2014. április 1. és 2014. április 30. között regisztrál.

Minden új felhasználó, aki Magyarországon, Lengyelországban vagy a Cseh Köztársaságban letölti az ingyenes DesignSpark Mechanicalt, regisztrál és aktiválja a szoftvert, esélyt kap, hogy megnyerje az egyik legsokoldalúbb kereskedelmi forgalomban is kapható 3D-s nyomtatót. Az Ormerod az FFF (Fused Filament Fabrication, szálhúzásos nyomtatás) eljárás alkalmazásával, különböző műanyagok és színek használatával építi fel a 3D-s tárgyakat. Ez az eljárás teszi lehetővé, hogy a felhasználó szinte minden, számítógépen modellezhető alakzatot elkészítsen. A RepRapPro Ormerodot alkatrészcsomagként szállítjuk, amelyben az összes szükséges elem megtalálható, összeállításra készen.

Az új, könnyen kezelhető DesignSpark Mechanical fontos előnyökkel bír a tervezőmérnökök számára. A DesignSpark Mechanical elérhetősége sikeresen átlépte a két legfontosabb akadályt, amikkel azok a potenciális felhasználók szembesültek, akik még nem rendelkeznek hozzáféréssel 3D-s megoldáshoz, ugyanakkor jelentős előnyökkel járna számukra egy 3D-s modellezőszoftver használata. Az említett akadályok a túl magas költségek és a hagyományos, 3D-s CAD-eszközök tanulmányozása kapcsán felmerülő jelentős időráfordítás. A DesignSpark Mechanical nem csupán ingyenes, de igazán egyszerűen használható, s így a mérnökök és más, a termékfejlesztésben résztvevő szakemberek néhány óra alatt teljes jártasságot szerezhetnek a szoftver használatában, ellentétben a hagyományos 3D-s CAD-eszközök megismeréséhez szükséges hetekkel vagy akár hónapokkal. A DesignSpark Mechanical STL kimeneti formátuma lehetővé teszi a tervek közvetlen, 3D-s nyomtatókra történő exportálását.

Az új szoftver soha nem látott letöltési eredményekkel büszkélkedhet: szeptemberi bemutatása óta eltelt két hónap során 100 000 letöltést regisztráltunk. A letöltések felét az eszköz közzétételének első két hetében rögzítettük – a statisztikák is az elérhető, könnyen használható 3D-s tervezőszoftverek iránti lelkes érdeklődésről tanúskodnak.

„Szívből örülök, hogy megadhattuk ezt a lehetőséget magyarországi, lengyelországi és cseh köztársaságbeli, valamint potenciális ügyfeleinknek. A DesignSpark Mechanical egy a piacon egyedülálló, nagyszerű eszköz. Elképesztő sikereket ért el az elmúlt időszakban. Még nagyobb öröm, hogy most mindezt egy igazán figyelemreméltó, 3D-s nyomtató megnyerésének lehetőségével együtt kínáljuk" – mondta Robert Dudzik, országmenedzser, Kelet-Európa.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény