FőoldalKonstruktőrKisméretű, multiprotokollos adóvevő
2014. március 11., kedd ::

Kisméretű, multiprotokollos adóvevő

Az Exar Corporation bejelentette SP335 típusnév alatt multiprotokollos adóvevő megoldását az RS-232, RS-485 és RS-422 soros adatátviteli szabványok támogatásával. Az 5×5 mm2 méretű SP335 kisebb, mint fele akkora területet igényel, mint egy hasonló képességű, diszkrét alkatrészekből álló megoldás, így azonos kártyaterületre éppen kétszer annyi soros csatorna interfész integrálható

A programozható vonalvégi lezárások és többféle konfigurációs mód mindhárom protokoll esetében lehetővé teszi azok felváltva történő használatát ugyanazon vonalakon keresztül anélkül, hogy további alkatrészeket kellene használnunk kapcsolásra.

Az SP335 buszkivezetései védettek az elektrosztatikus kisülés okozta károkkal szemben légréses kisülésnél ±15 kV (IEC 61000-4-2), érintkezéses kisülésnél pedig ±8 kV (IEC 61000-4-2) mértékig, a közvetlen rövidzárlatokat pedig akár ±18 V egyenvagy váltakozófeszültségig tolerálja. Az alkatrészeket az Exar mindenekelőtt ipari PC-s és egykártyás számítógépek szoftveresen programozható soros portjaihoz ajánlja folyamatvezérlési, point-of-sale, beágyazott rendszeres, szellőztetőrendszeres, épületautomatizálási és biztonságtechnikai alkalmazásokhoz. Az SP335 a logikai interfészekhez külön tápfeszültséget is kínál, így közvetlen csatlakoztatás lehetséges kisfeszültségű UART-okhoz és mikrokontrollerekhez feszültségkonverterek és szinteltolók használata nélkül. A logikai rész tápfeszültsége akár 1,65 V is lehet.

Az Exar honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény