FőoldalKonstruktőrPanasonic DW-H reteszelő jelfogó
2014. február 26., szerda ::

Panasonic DW-H reteszelő jelfogó

A DW-H jelfogóval a Panasonic olyan terméket vezet be, melyet kifejezetten az épületautomatizálás igényeihez, a modern világítástechnikában alkalmazott, magas bekapcsolási áramú LED- és halogénrendszerekre fejlesztett ki

A jelfogó műszaki specifikációi megfelelnek a fehérárupiacon alkalmazott követelményeknek, és kiválóan alkalmasak okosmérőkhöz és okosaljzatokhoz.

Az új DW-H relé megbízhatóan kapcsol akár 5 ms-os időtartamú, 100 A-es áramlökést is; a névleges kapcsolási kapacitása max. 16 A/277 V AC lehet. Ideálisan egészíti ki a Panasonic nagy teljesítményű bistabil reléinek eddigi választékát.

Kompakt kivitelével (24×10×18,8 mm) és kis teljesítményfelvételű tekercsével (200 mW az egytekercses és 400 mW a kéttekercses reteszelőtípus esetében) a jelfogó rendkívül vonzó lehet a fehéráruk piacán, például mosó-, mosogató- és szárítógépekben, akkumulátorról üzemeltetett és KNX-alkalmazásokban. Az egyes felhasználásokban való tervezésénél nagy előnye az érintkező és a tekercs közötti 6 mm-es kúszóáram- és légréstávolság, valamint az érintkező és tekercs közötti magas, 5 kV-os átütési feszültség. Figyelemre méltó a 12 kV-os lökőfeszültség-állóság is.

Különösen ebben a piaci szegmensben, a DW-H jelfogó nemcsak LCP tokozattal (újraömlesztéses — reflow — forrasztáshoz), hanem — kérésre — PBT tokozattal is kapható, ami megfelel az EN60335 számú VDE szabványnak (izzóvezeték-teszt, kúszóáram-állóság).

Kérésre DW jelfogómintát küldünk.

A Panasonic Electric Works Europe AG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény