FőoldalKonstruktőrÚj Quectel UC20 UMTS/HSPA+ modul
2014. február 19., szerda

Új Quectel UC20 UMTS/HSPA+ modul

Az UC20 a QUECTEL legújabb, többsávos WCDMA/GSM-modulja. Mindössze 2,5 mm vastagságú kivitele nagy teljesítményt, LLC tokozása egyszerű beépíthetőséget biztosít. A lábkiosztásnál figyelembe vették a kompatibilitást a korábbi típussal (M10) is

Így az oldalsó lábak a korábbi funkciókkal kompatibilisek, és az új alsó LLC-lábak a további funkciókat kapták meg (Pl. ADC-lábak). Extrém alacsony fogyasztás mellett 14,4 Mibit/s HSPA+ letöltési sebességre es 5,76 Mibit/s HSUPA feltöltési sebességre képes, mely internetkapcsolatokra is alkalmassá teszi. Beépített GPS-vevője GNSS szabványú, ami egy időben teszi lehetővé a GPS es GLONASS műholdak vételét.

A modul támogatja az eCall (vészhívó) funkciót és a Quectel Queclocator funkcióját. A Quectel-modulokhoz egy Queclocator felhőszerver csatlakozik, és a rossz GPS-vételi körülményeknél pozícióadatokat szolgáltat a GSM-csatornán keresztül.
Az UC20 nagyon jó választás olyan alkalmazáshoz, mint smart metering, POS terminal, biztonságtechnika, navigációs rendszer, videomegfigyelés, internet gateway es egyéb M2M eszköz. Mini PCIe formátumú kivitele lehetővé teszi könnyű integrálását PC és ipari PC projektekbe. A modulok az európai es amerikai felhasználáshoz a megfelelő minősítésekkel rendelkeznek. Fejlesztőeszköz és mintadarab rövid határidővel hozzáférhető.

A forgalmazó ChipCAD Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény