FőoldalKonstruktőrJelkapcsolás torzítás nélkül – Fujitsu relével
2013. december 11., szerda ::

Jelkapcsolás torzítás nélkül – Fujitsu relével

Alacsony veszteségek, precíz konstrukció, csekély fogyasztás és ráadásul nagyon kedvező ár csak néhány ok a sokból, melyek a Fujitsu jel-reléi mellett szólnak

A félvezetők komoly fejlődése ellenére még mindig számos érv szól az elektromechanikus relék használata mellett. A kapcsolt jel galvanikus leválasztása a vezérlőjeltől, kisülések elleni védelem, a kapcsolt jelek közti minimális áthallás és a minimális vagy nulla torzítás a fő érvek a klasszikus relék mellett.

Valójában a „klasszikus" nem megfelelő szó, mert a relék fejlődése szakadatlan, ami kis méretekben, hosszabb élettartamban, alacsony fogyasztásban, erősebb szigetelésben nyilvánul meg. Ezért sok modern relé típus jelentősen felülmúlja elődjeit.

Az Önök figyelmét az FTR-B3 és FTR-B4 típusokra szeretné felhívni a SOS electronic. Mindkettő ultraminiatűr típus, alacsony fogyasztással és nagyon megbízható, hasított, aranyozott érintkezőkkel. Előnyük, hogy mindkét sorozatnak van tárolós változata is, „nulla" fogyasztással, melynek mindössze egy rövid impulzusra van szüksége a kapcsoláskor. Tekintettel az apró méretekre és a kedvező árra, használatuk nemcsak jelátvitelnél, hanem például különböző folyamatok vezérlésénél/kapcsolásánál is előnyös lehet.

Részletes információ az FTR-B3 és FTR-B4 típusok adatlapján található.

Ahogyan bizonyára már észrevették, jelentősen növelték raktárkészletüket számos Fujitsu reléből, ami Önök számára a kedvezőbb árakban tükröződik.

Érdeklődésével bármilyen Fujitsu reléről, keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. megbízható jel-relé hasított érintkezőkkel
  2. ezüst alapú, aranyozott érintkezők
  3. nagyon kis jelek kapcsolására is alkalmas
  4. miniatűr méretek
  5. tárolós változatok is kaphatók
  6. alacsony behúzó tekercs fogyasztás – 140 mW (standard)/100 mW (tárolós)
  7. kedvező ár

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény