FőoldalKonstruktőrAz eDIP és eDIPTFT kijelzők több nyelven beszélnek
2013. november 15., péntek ::

Az eDIP és eDIPTFT kijelzők több nyelven beszélnek

I2C, SPI, RS232 – az eDIP sorozat intelligens kijelzői mindezeken az interfészeken keresztül képesek kommunikálni

Egy kevésbé ideális körülmények közt is jól látható kijelző mindig előnyös. Ha ehhez még hozzáadunk egy jó adag egyszerűsítést a beépített karakterkészleteknek és grafikai funkcióknak köszönhetően, akkor eljutunk az Electronic Assembly cég eDIP és eDIP TFT sorozataihoz. Hatékony parancsok, érintőképernyő és nagy rugalmasság segít a fejlesztési idő minimálisra csökkentésében. Az egyszerű felhasználáshoz még a nagyon kompakt méretek mellett maximális képernyőfelület is hozzájárul. A 7 beépített karakterkészlet akár négyszeres nagyításban is kijelezhető és egyetlen paranccsal elforgatható 90°-al a vertikális kijelzéshez. Minden karakterkészlet módosítható a „Font tool" eszközzel és ehhez hasonlóan saját készletek is hozzáadhatók. A menü, vágólap, oszlopdiagram, rajzolás és egyéb parancsok lehetővé teszik a szöveggel kombinált grafikus kimenet viszonylag könnyű előállítását.

A különféle változatoknak különböző nagyságú, a képernyőmérettől függő memóriája van, mely elegendő számos kép és makró elhelyezésére. Az eDIP/eDIP TFT család legújabb tagja az eDIPTFT5.7 (640×480 pixel). A fejlesztés alapvető segítőit, a fejlesztőpaneleket szintén raktáron tartja a SOS electronic.

A különféle változatok áttekintésében segít a mellékelt ábra, az eDIP és eDIPTFT röplap, valamint az egyes típusok adatlapjai. Számos típus kapható érintőképernyővel is, ezek rendelési kódjában az „ATP" utótag szerepel.

Érdeklődésével az Electronic Assembly termékekkel kapcsolatban, keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. kompakt intelligens LCD modulok
  2. RS232+I2C+SPI
  3. kontrasztos, minőségi kijelzők
  4. beépített karakterkészletek és hatékony grafikus parancsok
  5. 128×64-től 320×240 pixelig monokróm
  6. 3,2", 4,3", 5,7" és 7" színes TFT
  7. lehetőség egyéni karakterkészletek hozzáadására
  8. egyszerű, 5 V-os táplálás (egyes típusoknál 3,3 V)
  9. alacsony fogyasztás, gyors bekapcsolás (1/10 s)
  10. működési hőmérséklet -20 - +70 °C
  11. USB és RS485 interfész külső IC-n keresztül
  12. kompakt méretek

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény