FőoldalKonstruktőrTEN5-2411WI – a bemeneti feszültség nem korlát!
2013. október 22., kedd ::

TEN5-2411WI – a bemeneti feszültség nem korlát!

A TEN5 sorozat új 6 W-os DC/DC moduljainak még az erősen változó bemeneti feszültség sem okoz problémát, ezért akkumulátoros működtetéshez is ideálisak

A TEN5 egy jól bevált, megbízható, leválasztott DC/DC átalakító sorozat, fix kimeneti feszültséggel, ami a TEN5-2411WI esetében 5 V. A TEN5 sorozat kapható úgymond „alap" kivitelben, 2:1 bemeneti feszültségaránnyal, és a „WI-Wide Input" (széles bemeneti tartomány) változatban, 4:1 bemeneti feszültség aránnyal. A legtöbb esetben talán lehetséges a megfelelő típus kiválasztása, pl. a TEN5-1211-é, 9–18 V bemeneti feszültséggel, ami tökéletesen megfelel a 12 V-os ólomakkumulátorról (SLA) táplált alkalmazásokhoz. Azonban, mondjuk mobil alkalmazásoknál előnyös lehet, ha az adott eszközt 24 V-ról is lehet táplálni, pl. teherautókban.

A SOS electronic kínálatának új darabja, a TEN5-2411WI kiválóan alkalmas erre 9–36 V-os bemeneti feszültségével és 5 V/1 A-es kimenetével. Az említett széles bementi feszültségtartományon túl jó a hatásfoka is (tipikusan 79%), szabályzása pedig még változó bemenet és/vagy terhelés esetén is kiváló. A bővített működési hőmérséklettartomány (-40 – +85 °C) és tartós rövidzárállóság révén nehéz körülmények között is megállja a helyét. Hasznos a beépített szűrő, mely megfelel az EN55022 Class A és FCC level A előírásainak. A szabványos DIP-24 fémtokozás, szigetelt alaplemezzel, leegyszerűsíti a NYÁK tervezést és a beépítést. A TEN5 sorozat 2 változata kapható: 9–36 V vagy 18–75 V bemeneti feszültségtartománnyal, mindkettő különféle, akár szimmetrikus kimeneti feszültségekkel.

Részletes információ a TEN5-WI adatlapján található.

Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. leválasztott 6 W-os DC/DC modulok
  2. ultra széles, 4:1 bemeneti feszültségtartomány
  3. árnyékolt fémház DIP-24 tokozásban szabványos lábkiosztással
  4. teljesen SMT kivitel
  5. bővített működési hőmérséklettartomány (-40 – +85 °C)
  6. kiváló bemeneti és terhelési szabályozás
  7. 1500 VDC ki/bemeneti szigetelési feszültség
  8. az EN55022 Class A és FCC Level A előírásainak megfelelő beépített szűrő
  9. végtelen rövidzár elleni védelem

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény