FőoldalKonstruktőrRengeteg helyen használnak Friwo adaptereket és tápegységeket
2013. október 17., csütörtök ::

Rengeteg helyen használnak Friwo adaptereket és tápegységeket

Minden nap találkozunk velük anélkül, hogy tudnánk, Friwo gyártmányok. De a világhírű gyártók tudják, miért használják őket...

A Friwo tápegységek csúcskategóriás tulajdonságokat és megbízhatóságot garantálnak, ami segít a jó hírnév és az ügyfelek megszerzésében és megtartásában. Az ügyfelek bizalma a legtöbb esetben eldönti, hogy egy adott termék eladható vagy sem. Az ügyfelek bizalmát pedig általában az eszközök megbízhatósága alapozza meg.
Manapság, amikor a szinte azonosan működő berendezések számos gyártótól beszerezhetők, a piaci siker vagy kudarc látszólag apróságokon múlik. Természetesen gyakran nagy a nyomás az ár alacsonyan tartásán, de ezzel együtt mindenki megbízhatóságot is akar.

Az elektronikus eszközök tervezői tudják, hogy egy eszköz azonos funkcionalitással két alapvető módon tervezhető meg:

  1. úgy, hogy lehetőségei határán működne (gyengén méretezett alkatrészek, lassabb félvezetők nagyobb veszteségekkel, stb.). Egy ilyen eszköz „általános körülmények" közt rendesen működik, esetleg egy kicsit jobban melegszik (alacsonyabb hatásfok). A probléma általában a rövidebb élettartam és a sokkal nagyobb érzékenység a táphálózat túlfeszültségeire, zavarokra, magasabb vagy nagyon alacsony hőmérsékletre, stb.
  2. vagy úgy, hogy legyenek tartalékai még szélsőséges körülmények közt is (hőmérséklet, feszültségtüskék, stb.) akár a magasabb gyártási költségek árán is.

Nyilvánvaló, hogy a 2. minta szerint tervezett eszköz sokkal inkább nyújt megbízható működést reklamációk, szerviz események vagy a jó hírnév sérülése nélkül. A Friwo, mint a szegmens legnagyobb és egyetlen európai tápegység gyártója a minőségre tett, így nem csoda, hogy ők az első számú választás számos jónevű gyártó számára, mint pl. Bosch, Metabo, Makita, Braun, Siemens medical, Porsche, Geberit, Sagem, ....

Ha még nem találkozott a Friwo márkával, ez azért lehet, mert a Friwo az egyik legnagyobb OEM gyártó és szinte mindannyian naponta használunk valamilyen terméket Friwo tápegységgel anélkül, hogy tudnánk róla.

A SOS electronic raktárkészletén az adapterek egy kiválasztott palettáját tartják, de sokkal fontosabb, hogy rendelésre bármilyen típust be tudnak szerezni a Friwo-tól, sőt rendelésre akár le is gyártják a tápegységeket az egyéni igényeknek megfelelően. A Friwo sokféle gyártási képességgel rendelkezik, mint pl. a lézeres trimmelés, ami rugalmas specifikációt tesz lehetővé.
Némi képet nyújt a Friwo tápegységekről a „Friwo cég profil" című dokumentum, valamint a „Készülékei imádni fogják a Friwo prémium adaptereit" című cikk.

Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. csúcskategóriás tápegységek OEM gyártóknak, akár „gyógyászati" területekre is
  2. nagy megbízhatóság
  3. nemzetközi bemeneti feszültségtartomány, 100-240 V/50-60 Hz
  4. nagyon alacsony fogyasztás készenlétben, EuP2
  5. széles termékválaszték
  6. túlterhelés védelem
  7. lehetőség az ügyfél igényei szerinti gyártásra

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény