FőoldalKonstruktőrMiniatűr tantálkondenzátorok szórakoztatóelektronikákhoz
2013. október 10., csütörtök ::

Miniatűr tantálkondenzátorok szórakoztatóelektronikákhoz

Az AVX legfrissebb újdonsága az F38 sorozatnevű, miniatűr SMD tantálkondenzátorok. A vállalat szabadalmaztatott „Frameless" technológiáján alapuló, fordított struktúrájú kondenzátorok jellemzője a precíz méretek és a kis mechanikai feszültségű tokozás. A nagy térfogati hatásfokot a miniatűr M és S tokozású kondenzátorok nagy névleges kapacitással biztosítják

A vezető polimeres, nagy búgóáram kezelésére alkalmas katódú F38 sorozatú kondenzátorok ekvivalens soros ellenállása és induktivitása alacsony, impedanciagörbéjük széles frekvenciatartományban lapos, ezáltal ideálisak sokféle szórakoztatóelektronikai alkalmazás fejlesztéséhez (pl. okostelefonok, táblagépek, hordozható játékkonzolok, különféle vezeték nélküli modulok stb.)

A -55 ... 105 °C működési hőmérséklettartományú F38 sorozatú tantálkondenzátorok természetesen RoHS-kompatibilisek, halogénmentesek, és elérhetők M (1,6×0,85×0,8 mm) ill. S (2×1,25×0,8 mm) méretkódú tokozási változatokban is. Jelen pillanatban az M-es F38 kondenzátorok 10 V/2,2 µF és 10 V/4,7 µF névleges feszültséggel/kapacitással érhetők el, de már most fejlesztés alatt állnak a 6,3 V/22 µF, 6,3 V/47 µF, valamint a 10 V/10 µF névértékű változatok is. Az S-es F38 kondenzátorok jelenleg 6,3 V/47 µF névértékkel kaphatók, de a 4 V/100 µF ill. a 10 V/22 µF névértékű változatokat szintén már most fejlesztik az AVX-nél, és bemutatkozásuk szintén még idén várható.

Az AVX honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény