FőoldalKonstruktőrAz SL030 felismeri a Mifare-t és az NFC-t is
2013. szeptember 23., hétfő ::

Az SL030 felismeri a Mifare-t és az NFC-t is

Az SL030 modul a kedvelt I2C interfészen keresztül kommunikál és a 13,56 MHz-en működő biztonságos RFID technológiák egész sorát támogatja

A Stronglink RFID modulok verhetetlen áron kínálnak kiváló minőséget, ezért mostantól a SOS electronic webáruházában az SL030 modul, az SL0xx író/olvasó család újabb tagja is megtalálható. Ez a modul sok tekintetben hasonlít az SL0xx család többi olvasójára (főleg az SL031-re), melyeket már bemutattak a „Magas biztonsági szintű RFID azonosítás a Stronglink moduljaival" című cikkben.
Az SL030 támogatja a 13,56 MHz-es frekvencia legtöbb ismert RFID protokollját, mint a MIFARE 1k, MIFARE 4k, MIFARE Ultralight valamint az NFC NTAG203. A beépített antenna és a tag-ek automatikus felismerése nagyban leegyszerűsíti a modul használatát. Pozitív tulajdonsága még, hogy bár a modul tápfeszültsége 3 V, a kimenetek 5 V-toleránsak, ami az 5 V-os logikákkal való kombinációt teszi problémamentessé. Az I2C kommunikáción kívül még egy közvetlen kimenettel is rendelkezik (OUT láb), ami egy RFID kártya hatókörön belüli jelenlétét jelzi. Az SL030-nak 4 féle I2C címet (1010000 – 1010011) lehet beállítani a JP1 és JP2 jumperekkel. A kommunikáció standard I2C formátumot használ. A vezérlő alkalmazás mikrovezérlőjétől a parancsok beküldésének formátuma: „Start+Cím+Adathossz+Parancs+Adat+Stop". A lehetséges parancsok áttekintése a 3 .sz. táblázatban található. A művelet eredménye az SL030-ból az I2C-n keresztül „Parancs+Állapot+Adat" formátumban kerül visszaküldésre. Az „Állapot" bájt a művelet eredményét jelzi (sikeres/sikertelen, stb. - success/fail, etc.) ami a 4. sz. táblázatban található, a lehetséges állapotok összegzése a 4-3 szakaszban van.
Részletes információt az SL030 adatlapja tartalmaz példakódokkal az ARM, AVR, MCS51, MSP430 és PIC mikrovezérlőkhöz.
Rendelésre néhány napos határidővel tudják szállítani a Stronglink bármely más típusát is. Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. univerzális 13,56 MHz-es modul
  2. Mifare 1k, 4k, Ultralight és NFC NTAG203
  3. átlag feletti technikai támogatás
  4. nagyon kedvező ár
  5. kis méretek és alacsony profil
  6. CE és RoHS minősítés
  7. alacsony fogyasztás

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény