FőoldalKonstruktőrUltra kicsi méretű, ITR sorozatú fotómegszakító optikai kapcsolókhoz
2013. július 04., csütörtök ::

Ultra kicsi méretű, ITR sorozatú fotómegszakító optikai kapcsolókhoz

Az Everlight Electronics bejelentette ITR nevű fotómegszakító termékcsaládjának legújabb tagját. Az ultra kicsi méretű ITR1205ST11A/TR típusnevű alkatrészt optikai kapcsolók, digitális kamerák, nyomtatók stb. fejlesztői figyelmébe ajánlja a vállalat

Az ITR1205ST11A/TR egy hornyos típusú megszakító, amely akkor érzékeli a tárgyat, amikor az belép a hornyos kialakítású felépítmény résébe, ezáltal blokkolja az emitter és detektor közötti útvonalat. Az Everlight-féle ITR termékcsalád tagjai egy infravörös fénykibocsátó diódál és egy npn rétegelrendezésű szilícium fotótranzisztorból állnak, amelyeket egy kettős fröccsöntő eljárással integrálnak össze. Ez az egyedi eljárás a hagyományos fotómegszakítós megoldásokhoz képest átlagosan 74%-kal helytakarékosabb. Mivel az alkatrész fotótranzisztora csak a vele szemben lévő infravörös LED-ből kapja a fény, a környezeti fény által okozott zavarok kiszűrhetők.

A mindössze 2,7 mm magasságú ITR1205ST11A/TR-t tokozási csúcstechnológiával gyártja az Everlight. Az alkatrész által nyújtott kimagasló pontosság különösen nagy előny digitális fényképezőgépes alkalmazások számára. Az Everlight ITS sorozatú fotómegszakítók RoHS-kompatibilisek, ólom- és halogénmentesek.

Az Everlight Electronics honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény