FőoldalKonstruktőrKiváló hatásfokú, rugalmasan tervezhető, egychipes PWM/lineáris szabályozó
2013. május 16., csütörtök ::

Kiváló hatásfokú, rugalmasan tervezhető, egychipes PWM/lineáris szabályozó

Az Intersil bemutatta új, PWM-es és egyúttal lineáris szabályozásra képes megoldását, amely állításuk szerint a piacon jelenleg elérhető legrugalmasabb, leghatékonyabb szabályozó szélessávú és hálózati alkalmazásokhoz. Az ISL6446A típusnevű újdonság két szinkron feszültségcsökkentő PWM-vezérlő és egy lineáris vezérlő teljes vezérlését, monitorozását és védelmét valósítja meg, és lehetővé teszi a 4,5 ... 24 VDC bemenet konverzióját nem kevesebb, mint 3 db, védelmi funkciókkal erősített feszültségkimenetre. Minden kimenet függetlenül vezérelhető, amelybe beleértendő az állítható lágy­startvezérlés is

Az ISL6446A a teljes működési tartományban (bemeneti feszültségek és kimeneti terhelések) kimagasló működési hatásfokot biztosít, és használatával igazán egyszerűen tervezhetők a kompakt méretű, két csatornával akár 25 A-es DC/DC-átalakítók. Az ISL6446A-t ATX tápegységekhez, DSP-khez, ASIC-ekhez, FPGA-khoz, ipari és biztonságtechnikai hálózati alkalmazásokhoz ajánlja az Intersil. Az áramkör biztonsági szolgáltatásai között érdemes megemlíteni a termikus lekapcsolásvezérlést és a latch-off üzemű túláramvédelmet is.

Az ISL6446A bemeneti feszültségtartománya 4,5 ... 24 V, kimeneti feszültségtartománya pedig 0,6 ... 20 V. Kapcsolási sebessége 100 kHz és 2,5 MHz között programozható, feszültségkövetési képességével pedig a pontosságot követelő időzítési követelmények is kielégíthetők pl. több DC/DC tápsín esetén. A veszteségmentes áramérzékelés lehetővé teszi diszkrét érzékelő ellenállások használatának teljes mellőzését is.

Az Intersil honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény