FőoldalKonstruktőrAz első vezeték nélküli audio platform – JukeBlox 3.2
2013. április 22., hétfő ::

Az első vezeték nélküli audio platform – JukeBlox 3.2

A Microchip bejelentette az első és ez idáig egyetlen WiFi audiocsatlakozási platformját — az új JukeBlox 3.2 platformmal és szoftverfejlesztői kittel — támogatva az összes jelentős mobil és PC-operációs rendszert a DLNA szabvánnyal együtt, beleértve az iOS/AirPlay, Android, Windows 8 (mobil és PC-), valamint a Mac-rendszereket. A JukeBlox 3.2 működik az összes meglévő Microchip JukeBlox hálózati médiaprocesszoron és modulon, kiegészítve a JB Cloud lehetőségével, mely lenyűgöző, új felhasználói élményt kínálva, felhőalapú zenei szolgáltatások közvetlen streamelését biztosítja, miközben a mobileszközök mint távirányítók használhatóak

Ennek köszönhetően nem kell a mobileszközöknek szerverként funkcionálniuk, így kevesebb energiát fogyasztanak, és zavartalan lejátszást biztosítanak, telefonhívás fogadásakor vagy egyéb audioszolgáltatások elérése közben is. A fejlesztőkészlet a teljes otthoni audiofunkcionalitást kibővíti a JB MultiZone 2.0 segítségével, még robusztusabb működést és egyidejű, szinkronizált audio streamet és vezérlést biztosítva a lakásban több JB eszköz számára.

Mivel a Microchip JukeBlox platformja az első vezeték nélküli audiocsatlakozási platform, egyetlen, átfogó fejlesztői környezettel, ami kompatibilis az összes meghatározó operációs rendszerrel és audioátviteli szabvánnyal, ez a legjobb és egyetlen komplett megoldás a fejlesztők számára. A környezet magában foglalja az SoC (System-on-a-Chip) áramköröket és modulokat a WiFi-hálózat kezeléséhez és a médiafeldolgozáshoz; az alkalmazási szoftverréteget a mobileszközökhöz és vezérlőinterfészekhez; perifériainterfészeket és vezérlőket; valamint a grafikus felhasználói interfész (GUI) lehetőségeit. Mindemellett eléggé költséghatékony ahhoz, hogy alacsonyabb árú fogyasztói termékekbe is bekerüljön.

Az új JB Cloud szoftver a termékfejlesztőknek és internetes zenei szolgáltatóknak olyan vonzó új architektúrát nyújt, mely lehetővé teszi a közvetlen felhőalapú zenei szolgáltatást mobileszközök irányításával, mindezt egy natív zenei szolgáltatásalkalmazással felügyelve. E tulajdonságok jelentősen növelik a felhasználói élményt, új lehetőséget biztosítva a gyártóknak a zenei szolgáltatások támogatására, jelentősen csökkentve a terméktámogatási és karbantartási szükségleteket mind a gyártó, mind a szolgáltatást nyújtó cégek esetében.

A JukeBlox platform kibővített MultiZone 2.0 képessége az összes olyan alaptechnológiát támogatja, ami szükséges a lenyűgöző házi audioalkalmazásokhoz, beleértve a felfedező-, párosító-, csoportkezelő-, vezérlő-, streaming- és szinkronizációs funkciókat bármilyen audiobemenetről a lakásban található, akár több JB-képes eszközre is. Ezekkel az értékes tulajdonságokkal az együttműködés következő generációja válik elérhetővé a különböző eszközök és márkák között, biztosítva a felhasználó számára, hogy hálózati audiotermékeinek minden lehetőségét teljes mértékben kihasználhassa.

A Microchip kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény