FőoldalKonstruktőrAz Elektro Automatik tápegységei akár kilowattokat is kezelnek
2013. április 03., szerda ::

Az Elektro Automatik tápegységei akár kilowattokat is kezelnek

Programozható DC, AC, áram- és nagyfeszültségű tápforrások, elektronikus terhelések, szünetmentes tápegységek, inverterek, valamint kis és nagyteljesítményű töltők – ez az Elektro Automatik

Átlagos labortápok sok gyártó kínálatában előfordulnak. Ám, ha olyan (akár váltóáramú) tápegységre, elektronikus terhelésre, szünetmentes tápegységre vagy egyéb komponensre van szükségünk áramforrásként vagy tesztelési célokra, melyek képesek több tíz vagy száz Ampert, esetleg néhány tíz vagy netán néhány ezer Wattot kezelni, akkor érdemes a német Elektro Automatik cég termékei közt szétnézni.

A tápforrásként alkalmazható eszközök és rendszerek fejlesztésére és gyártására specializálódott cég kínálatában számos alkotóelemet találhatunk, melyek ideálisak a gyártó és tesztelő munkahelyekre, mint például a szabályozható DC és AC tápegységek, áramgenerátorok, elektronikus terhelések és egyebek. Sok eszköz programozható, ezért alkalmasak a valós működési körülmények szimulálására továbbá csatlakoztathatók néhány elterjedt buszra, mint a CANopen, Profibus, ProfiNet, DeviceNet, Modbus, ethernet és az RS232.

Ezekről a kifinomult termékekről átfogó ismertetés található az Elektro Automatik katalógusban (13 MiB). Laboratóriumok és tesztelő munkahelyek számára nagyon érdekes lehet például az EA-3048-B (35320148) tápegység 0-30 VAC /5 A, 0-30 VDC/5 A kimenettel nagyon kedvező áron, körülbelül 320 Euróért.

Rendelésre az Elektro Automatik cég bármely termékét be tudja szerezni a SOS electronic. Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

 

Előnyök/Jellemzők:

  1. nagy teljesítményű DC és AC tápegységek, szünetmentes tápok, töltők és egyéb tápforrás komponensek
  2. sok eszköz programozható és csatlakoztatható a szabványos ipari buszokra
  3. akár több száz amper
  4. akár több ezer W
  5. német vállalat közel 40 év tapasztalattal
  6. saját fejlesztő és gyártó kapacitás
  7. testreszabási lehetőség

 

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény