FőoldalKonstruktőrSKS – öröm a mérés
2013. március 22., péntek ::

SKS – öröm a mérés

Az SKS cég mérőszondái, csipeszei, kábelei és egyéb termékei egyszerűbb, hatékonyabb tesztelést és fejlesztést tesznek lehetővé

Valószínűleg mindannyian találkoztunk már olyan helyzettel, hogy több jelet kellett egyszerre mérni, vagy egy eszköz egyik pontjára egy voltmérőt kell csatlakoztatni és ugyanakkor egy másik eszközt kellett vezérelni. Ilyen esetben jól jönne még két kéz. A megoldást - nemcsak ezekre a helyzetekre - a német SKS cég jól bevált SKS-Hirschmann mérő és tesztelő kellékei jelentik.

 

Előnyök/Jellemzők:

  1. minőségi, megbízható mérő és tesztelő kellékek
  2. ergonomikus felépítés és nagy biztonság
  3. kényelmes munka még egy áramkör több pontján végzett mérés esetén is
  4. közvetlenül raktárról kapható

 

Aki valaha is dolgozott már mérőcsúcsokkal vagy különböző mérőcsipeszekkel, mint pl. a KLEPS sorozat, az tudja, hogy ezekkel az eszközökkel mennyivel egyszerűbb és gyorsabb a fejlesztés és tesztelés. A KLEPS 2700 mérőcsúcs különlegessége, hogy a rozsdamentes acélból készült csúcsa képes az . Ehhez hasonlóan a átlagos vezetékek szigetelésén (roncsolás nélkül) áthatolni, így lehetővé téve a csupaszolás nélküli feszültségmérést az adott vezetéken. Ehhez hasonlóan a PRUF sorozatmérőcsúcsai képesek megbízhatóan áthatolni a NYÁK-ok védőlakkján vagy egy oxidrétegen, így precíz mérést biztosítanak még viszonylag sűrű NYÁK-okon is, a vezetősávok rövidre zárásának veszélye nélkül.

 

A Micro-SMD csipesszel minden szokványos 2 pólusú SMT alkatrészen lehetséges a jelek mérése. A különböző krokodil csipeszekmegbízhatóan csatlakoznak a vezetékekhez és NYÁK-csatlakozókhoz. Az SKS-Hirschmann krokodil csipeszek nagy előnye, hogy fogaikkal még nagyon vékony vezetékekbe is megbízhatóan kapaszkodnak.

Minden SKS-Hirschmann komponens közös tulajdonsága a jó minőség, még az olyan általános termékek, mint a banándugók és aljzatok (2 és 4 mm, szűkítőkkel együtt) esetében is. Minden munkahely hasznos kiegészítői lehetnek a mérőkábelek és a gazdaságos készletek.

Bármely SKS-Hirschmann termékkel kapcsolatos érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

 

 

Szerezzen mérőszondát ingyen!

Most lehetőséget biztosítunk egy KLEPSxxx sorozatú mérőszonda megszerzésére. Ehhez a következő kérdést kell megválaszolni:

Milyen keresztmetszetű vezetékeken végezhetők mérések a KLEPS2700 típussal (csupaszolás nélkül)?

Válaszát küldje a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A 20 nyertest 2013.04.12-én húzzuk ki.

 

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény