FőoldalKonstruktőrNAC3 tápcsatlakozók – ideális megoldás mobil alkalmazásra
2013. február 13., szerda ::

NAC3 tápcsatlakozók – ideális megoldás mobil alkalmazásra

A Neutrik cég NAC3 sorozata robosztus, 3 pólusú megoldás, mely alkalmas gyors és biztonságos csatlakozásra akár 20 A / 250 V AC-ig

A Neutrik cég a világ egyik vezető gyártója az audió, videó, tápfeszültség és egyéb csatlakozók területén. A Neutrik csatlakozók gyakran megtalálhatók professzionális audiovizuális berendezésekben, hangszerekben és más készülékekben, ahol a minőségi és tartós csatlakozók nélkülözhetetlenek. Minden Neutrik termékre jellemző a gondos felépítés és a minőségi anyagok használata.


Előnyök/Jellemzők:

  1. robosztus, megbízható tápfeszültség csatlakozók
  2. gyors és biztonságos rögzítőrendszer
  3. 3 pólus (L, N, PE)
  4. 20 A / 250 V AC
  5. 2 változat tápfeszültség be és kimenetre eltérő csatlakozással

A PowerCON – NAC3 sorozat tagjai kábelekhez és panelekhez alkalmas robosztus és megbízható 3 pólusú (L, N, PE) csatlakozók. A gyors és biztonságos csatlakozásnak köszönhetően a NAC3 sorozat kiválóan alkalmas olyan alkalmazásokhoz, ahol számos berendezés gyakori csatlakoztatására van szükség. A NAC3 sorozat talán legnagyobb előnye a nagyon könnyen kezelhető (elfordítva záró) rögzítési rendszere. Ez biztosítja, hogy a vezeték meghúzása vagy vibráció miatt a csatlakozók nem tudnak véletlenül kicsúszni. A rendszer 2 változatból áll, a kék készüléktáplálásra (tápfeszültség bemenet, NAC3FCA és NAC3MPA)a szürke pedig tápfeszültség kimenetre ((NAC3FCB és NAC3MP8). A csatlakozók alapvetően úgy készülnek, hogy a kék és szürke változat összekötése lehetetlen.

Ha hosszabb kábelre lenne szükség, akkor a NAC3MM-1 összekötő elem lehetővé teszi 2 kábel összekötését (NAC3FCA-t NAC3FCB-hez). A csatlakozók hátsó része kiválóan tartja a 6-15 mm átmérőjű kábeleket. A csatlakozó összeszerelésekor ki kell választani a fehér vagy fekete közdarabot a kábel átmérőjétől függően (6-9/9-11 mm).
A NAC3 sorozat megszakítási képesség nélküli csatlakozóként van minősítve (IEC61984/VDE 0627). E szabvány szerint a NAC3 olyan csatlakozó, melyet a normál használat során nem szabad terhelés vagy feszültség alatt le vagy felcsatlakoztatni. Részletes információ a Neutrik kerek csatlakozóinak áttekintésében és az összeszerelési útmutatóban található.
Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény