FőoldalKonstruktőrForrasztás és szerelés egy lépésben
2013. február 06., szerda ::

Forrasztás és szerelés egy lépésben

– a derékszögű LED-ekkel lehet
A Kingbright L-1384 sorozatú derékszögű LED jelzőfények használata sokkal egyszerűbb, mint az egyszerű vezetékkel bekötött LED-eké

Ha valahová LED-eket kell beforrasztani és meghajlítani a megfelelő szögbe, esetleg ezek egész sorára van szükség, akkor az L-1384-es sorozat lesz a megfelelő választás.
Előnyök / Tulajdonságok:

  1. univerzális derékszögű LED jelzőfények
  2. sorban összekapcsolhatók
  3. NYÁK-ba forrasztáshoz méretre szabott lábak
  4. kontraszt növelő fekete ház
  5. nylon, 66-os típus, UL94-V0
  6. nagy megbízhatóság
  7. széles láthatósági szög

Az L-1384 egy műanyag házba szerelt LED, aminek a lábai derékszögben állnak. A lábakat már a gyártás során meghajlítják, ami kiküszöböli felhasználó általi hajlítás okozta lehetséges sérüléseket (a belső feszültség okozta hibák csak egy idő után jönnek elő). Ráadásul a LED lábai a NYÁK-ba forrasztáshoz méretre vannak vágva. A nem-gyúlékony nylonból (UL94-V0) készült műanyag házak sorban egymáshoz illeszthetőek. Ez egyszerű szerelést és problémamentesen elkészíthető egyenletes sorokat eredményez, a fekete szín pedig növeli a LED kontrasztját.
Az L-1384 piros, zöld és sárga színekben található kínálatunkban. Az alacsony nyitófeszültség tartomány (1,85 – 2,2 V @ 20 mA) miatt jól alkalmazhatók kis feszültségű alkalmazásokban is.
Bármely Kingbright termékkel kapcsolatos érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény