FőoldalKonstruktőrTápellátás még a sivatagban is!
2012. december 20., csütörtök ::

Tápellátás még a sivatagban is!

Az SMH sorozat kisméretű fotovoltaikus moduljai megbízható megoldást nyújtanak a kis teljesítményű eszközök tápellátására

Modern alkatrészekkel nincs akadálya a mA vagy még kisebb áramfelvételű eszközök tervezésének. Ezért gyakran már egy akkumulátorral vagy szuperkondenzátorral kombinált kisméretű napcella is elegendő az olyan eszközök táplálására, melyeket olyan helyeken szándékoznak üzemeltetni, ahol nincs, vagy elfogadhatatlanul drága az elektromosság.
Az SMH sorozat a kisméretű napelemek azon csoportjába tartozik, melyet kifejezetten a céleszközökbe (mérő rendszerek, szenzorok, kommunikációs eszközök, stb.) való beépítésre szántak. A kiváló minőség és nagy megbízhatóság a különböző ipari berendezésekben való felhasználást vetíti előre. A 407 -1023 mW teljesítmény sok alkalmazáshoz elegendő, beleértve a különböző vezérlőegységeket (mint pl. a kis fogyasztású bistabil relék).

Az SMH3, SMH4 és SMH8 monokristályos szilíciumból készül, kültéri használatra optimalizált IP65-ös, UV-álló, 1,8 mm teljes vastagságú poliuretán tokozásban. Ahogyan a nevük is sugallja, 3, 4 vagy 8 cellából állnak, ami 1,65 V, 2,2 V vagy 4,4 V kimenőfeszültséget jelent. A kivezetések forrasztható felületek formájában a hátoldalra kerültek. Minden modul optikailag és elektromosan is 100%-ban le van tesztelve. A modulok színe sötétkék (majdnem fekete).

Részletes információt az SMH3, SMH4 és SMH8 adatlapok tartalmaznak. Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. kis napcellák monokristályos szilíciumból
  2. jó minőségű, UV-álló tokozás
  3. típustól függően 407-1023 mW teljesítmény
  4. IP65 – univerzális felhasználás
  5. változatos céleszközökben alkalmazható
  6. használható -30 és +60 °C között

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény