FőoldalKonstruktőrAdjon hangot készülékeinek kitűnő áron
2012. december 17., hétfő ::

Adjon hangot készülékeinek kitűnő áron

A megbízható hangszórók nem szükségszerűen drágák. A Visaton K50/8 típusa egy jó példája a megfizethető, akár kedvezőtlen viszonyok közt is alkalmazható univerzális hangszórónak

A K50/8az 5 cm-es (2”), megnövelt ellenállású ipari hangszórók közé tartozik. A megfelelő házba építés utáni, membrán felől értendő IP65 védettség mindent elmond. A mylarból készült műanyag membrán ellenáll az UV sugaraknak, a fém kosár pedig hosszú időn át biztosítja a jellemzők stabilitását széles hőmérsékleti tartományban. A K50 jól teszi a dolgát: hangokat ad ki széles frekvencia tartományban (természetesen a mély és nagyon magas hangok kivételével), emellett 17 mm-es magasságával a sok alkalmazásnál fontos alacsony profil követelményének is megfelel. A kis hangszórók többségéhez hasonlóan ez is gyakorlatilag irányítatlan, még magasabb frekvenciákon is (-5 dB/90°/8000 Hz).

Kis méretének, alacsony profiljának, ellenállásának és nem utolsó sorban kedvező árának köszönhetően igen alkalmas alkatrész pl. kaputelefonok, liftek, különböző gépek és vezérlő panelek hangsugárzójaként. A K50 és számos más Visaton komponens megtalálható a SOS electronic raktárkészletén, a nem raktári típusokról való érdeklődésével pedig keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. univerzális hangszóró ipari berendezésekbe
  2. UV-álló mylar membrán és fém kosár
  3. működési hőmérséklettartomány: -25 - +70 °C
  4. kültéri használatra is alkalmas (IP65)
  5. kiegyensúlyozott frekvenciamenet
  6. kiváló ár/teljesítmény arányú

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény