FőoldalKonstruktőrA Farnell element14 rendelkezik a legnagyobb raktárkészlettel a 3M termékeiből Európában
2012. december 10., hétfő ::

A Farnell element14 rendelkezik a legnagyobb raktárkészlettel a 3M termékeiből Európában

A Farnell element14, az elektronikai alkatrészek vezető többcsatornás forgalmazója, a Premier Farnell-csoport része, a közelmúltban bővítette 3M termékeinek skáláját, így ők lettek a 3M termékek legszélesebb körének forgalmazói Európában

112 új ragasztószalaggal és 80 újfajta kábellel egészült ki a legújabb eszközök listája. Ezek a termékek csatlakoztak a már így is kiterjedt, 2 000 egyedi 3M terméket tartalmazó termékvonalhoz, ideértve a csatlakozókat, kábeleket és ragasztókat is.
A 3M, az innovatív megoldások egyik vezető szállítója az elektromos, elektronikai és távközlési iparban, a közelmúltban díjazta a Farnell element14-et a kiváló, innovatív marketingmunkájáért, az áruk elhelyezéséért, a PPC-k/kulcsszavak megválasztásáért és az e-kereskedelem fejlesztéséért, ahogy addig bővítették a kínálatot amíg a legszélesebb termékpalettát nem érték el Európában.
Matt A Edmonds, kiemelt ügyfélkapcsolati vezető azt mondta: "A 3M örömmel adja át a Farnell element14-nek e díjat a kiváló partnerségéért. Amellett, hogy az árbevétel folyamatos növekszik, a 3M ezzel a díjjal ismeri el az együttműködést és támogatást a termékek bevezetésének, portfoliókezelésének, a marketing terv kidolgozásának és végrehajtásának, kereső marketing együttműködésnek és az ellátási lánc fejlesztésnek a területén. Ezekről az alapokról a későbbi fejlesztésekkel továbbra is támogatni fogja egymást a két cég az árbevétel-növekedés érdekében."
Mike Buffham a Farnell element14 Szállító és Termék Menedzsment igazgatója azt mondta: "Örülök, hogy én jelenthettem be, hogy a Farnell element14 rendelkezik a 3M termékek legszélesebb termékskálájával Európában. Mi meghallgatjuk vevőinket, mik az elvárásaik felénk, így munkájuk könnyebbé válik és a most belistázott új termékeket már a folyamatos vevői visszajelzések alapján adtunk hozzá a termékskálánkhoz, hogy több féle termék közül vásárolhassanak. Elkötelezettek vagyunk 3M-vevőbázisunk felé és várom, hogy ez a bázis folyamatosan nőni fog az elkövetkező hónapokban."

A Farnell element14 honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény