FőoldalKonstruktőrSzimuláció, teszt, fejlesztés
2012. december 06., csütörtök ::

Szimuláció, teszt, fejlesztés

Az Electronic Assembly gazdag, képernyőkhöz készült fejlesztőeszköz kínálatában az eDIP kijelző családra történő alkalmazásfejlesztéshez is találhatók fejlesztőkészletek, melyek az összes elterjedt ipari interfészen keresztül csatlakoztathatók

Aki tervezett már saját fejlesztőeszközt, az tudja, hogy milyen sok időt vesz igénybe egy ilyen panel megalkotása. Ezért egy elérhető árú, készre szerelt fejlesztőpanel mindig nagy segítség. Egy nagyszerű példája az ilyen készleteknek az EA EVALeDIP320-TFT70, mely azonnali hozzáférést nyújt az összes képernyő funkcióhoz és gazdag felszereltséggel rendelkezik. Ugyanakkor megfelel az elfogadható ár követelményének is, hiszen a fejlesztőkészlet és a kijelző közötti árkülönbség csak kb. 50 Euró.

Az EA EVALeDIP320-TFT70 lehetővé teszi az elegáns alkalmazástervezést és segítségével kihasználható az Electronic Assembly 5,7 hüvelykes és 7 hüvelykes képernyőinek összes lehetősége. A fejlesztőkészlet tartalmaz egy USB-s próbapanelt, egy 7 hüvelykes érintőképernyőt, CD-t a meghajtókkal és szoftverekkel, 5 kisméretű NYÁK-ot, melyek lehetővé teszik az RS232, RS485, I2C, SPI és CMOS-RS232 szabványú kommunikációt, USB kábelt és egy hálózati adaptert. A készlettel a képernyők ki/bemeneti lábait felhasználó alkalmazások is fejleszthetők. 8 nyomógombbal és 2 trimmer potival vezérelhetők a bemenetek és szimulálhatók analóg jelek, míg 8 LED jelezi az egyes kimenetek állapotát. További LED-ek jelzik az adatforgalmat és egy zümmer/hangszóró gondoskodik az érintés visszajelzéséről. Az Electronic Assembly kijelzők egyik előnye, hogy sok típushoz kapható fekete eloxált alumínium (beépítő)keret.

Előnyök/Jellemzők:
1. gazdagon felszerelt fejlesztőkészlet
2. érintőképernyőt is tartalmaz
3. mellékelt fejlesztő szoftver és példák
4. lehetővé teszi a kijelzők ki/bemeneti lábainak felhasználását
5. USB-n kívül 5 interfészt támogat (RS232, RS485, I2C, SPI és CMOS-RS232)
6. tartozék USB kábel és hálózati adapter

További részletekkel szolgálnak az EA EVALeDIP320-TFT70 és az EA eDIPTFT70-A adatlapok. Az 5,7 hüvelykes EA eDIP320-8 kijelző hamarosan elérhető lesz. Érdeklődésével az Electronic Assembly termékekről, keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A S.O.S. electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény