FőoldalKonstruktőrAkár 600 W teljesítmény a sinen
2012. augusztus 14., kedd ::

Akár 600 W teljesítmény a sinen

A TCL sorozat DIN sínre szerelhető kapcsolóüzemű tápegységei akár 5 egység párhuzamos működését is lehetővé teszik, így könnyedén megoldva az elégtelen tápellátás problémáját az adott alkalmazás bővítése esetén

A TracoPower TCL ipari tápegységei 4-féle teljesítménnyel készülnek - 24 W (TCL024), 60 W (TCL060), 120 W (TCL120) és 240 W (TCL240). Nagyjából mindent nyújtanak, amit egy jó tápegységtől elvárhatunk - megbízhatóságot, nagy hatásfokot, jó szűrést mely alacsony hullámosságot és zajt eredményez, stabil szabályzást még ingadozó terhelésnél is, rövidzár és túlterhelés elleni védelmet és még sok mást. A TCL sorozat ár/érték aránya nagyon jó és még további nem túl általános előnyökkel is szolgálnak:

  • párhuzamos működés lehetősége, maximum 5 egységig (kivéve a TCL240-et). A legtöbb esetben természetesen egyetlen jól méretezett tápegység használata a legjobb, de ha abba a helyzetbe kerülünk, hogy újabb működési egységek beépítése során a fogyasztás túllépi a tápegység határait, akkor ez könnyedén orvosolható egy újabb tápmodul beépítésével. Ez leginkább akkor kedvező, ha már raktáron vannak bizonyos típusok, melyek azonnal felhasználhatók.
  • széles, 85 - 264 VAC közötti bemeneti feszültségtartomány, továbbá lehetőség akár egyenáramú táplálásra is a 85 - 375 VDC tartományban (kivéve a TCL240 sorozatot).
  • szabályozható kimeneti feszültség. Minden modell kimeneti feszültsége folyamatosan szabályozható akár kb. plusz 15 - 25%-al.
  • "Power OK" jel rezisztív és induktív terhelhetőséggel, mely alkalmas relé vagy valami hasonló kapcsolására (csak a TCL060 és TCL120 sorozat 12/24/48 V-os modelljeinél).
  • dugaszolható csavaros vagy rugós (csavar nélküli) sorkapcsok az elosztó dobozban való könnyebb szerelés érdekében.

Minden típus tartozéka egy műanyag adapter (tartó), melynek segítségével a DIN sín helyett panelre vagy falra is felszerelhetőek a modulok. A TCL sorozat számos biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az összes általános biztonsági szabványnak. Kapható még a TCL-REM240 modul a TCL sorozat bármely 2 tagjának csatolásmentesített, redundáns működtetésére. Egy másik felhasználása ennek a modulnak az érzékeny terhelések leválasztása a fő táphálózatról. Részletes információt a Traco TCL adatlap és a Traco szerelési útmutató tartalmaz. Egyes típusok közvetlenül raktárról kaphatók, de rendelésre bármely típust tudjuk szállítani.

Előnyök/Jellemzők:
1. DIN sínre szerelhető ipari tápegységek
2. univerzális bemeneti feszültség (85-264 VAC vagy 85-375 VDC, kivéve TCL240)
3. 5, 12, 24 és 48 V kimenti feszültségű típusok
4. szabályozható kimeneti feszültség
5. Power OK jel (csak TCL060 és TCL120 sorozat 12/24/48 V típusok)
6. alacsony kimeneti hullámosság és zaj
7. rövidzár és túlterhelés védelem
8. párhuzamosan is működtethető (max. 5 egység, kivéve TCL240)
9. működési hőmérséklettartomány -10 és +70 °C között
10. nemzetközi biztonsági engedélyek
11. kompakt műanyag ház UL 94V-0 minősítéssel
12. tartozék műanyag adapter panelre/falra szereléshez

Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény