FőoldalKonstruktőrRFID all inkluzív - fejlesszen RFID-t gyorsan és egyszerűen
2012. július 13., péntek ::

RFID all inkluzív - fejlesszen RFID-t gyorsan és egyszerűen

Az ID12 és ID20 kompakt RFID modulokat egyszerűen használható, megbízható, 125 kHz-en működő RFID eszközökként jellemezhetjük

Mindkét típus tartalmaz egy belső antennát, így szükségtelen annak tervezése, gyártása és a rezgőkör behangolása. Tartalmazzák az összes egyéb szükséges áramköri elemet is, így üzembe helyezésükhöz csupán csatlakoztatni kell őket egy vezérlő eszközhöz, leggyakrabban egy mikrovezérlőhöz. Elmondható, hogy az ID12 és ID20 modulok felhasználásra kész megoldást képviselnek, nagyon kedvező áron.

Előnyök/Jellemzők:

  1. felhasználásra kész RFID megoldás integrált antennával
  2. kompakt méretek
  3. nagyon egyszerű alkalmazás
  4. több változatban is rendelkezésre áll

Ha egy pillantást vetünk az ID12/ID20 kapcsolási rajzára, észrevehető, hogy meglehetősen egyszerű és azonos mindkét típushoz. A fő különbség a két típus között a hatótáv - az ID12-nek több mint 12 cm, az ID20-nak pedig több mint 16 cm a hatótávolsága. A hatótávval arányosan az ID12 méretei és fogyasztása is alacsonyabb, mint az ID20-é.

Ha mégis külső antennára van szükség, akkor az ID2 modul a megfelelő választás, melynek tartozéka egy tekercsantenna, amit csak megfelelően elhelyezni és csatlakoztatni kell a modulhoz. Néhány alkalmazáshoz az ID12 USB illesztős változata, az ID2-ID12USB lehet megfelelő, mely közvetlenül csatlakoztatható PC-hez. Ha a 13,56 MHz-es Mifare kártyákkal való kompatibilitás a követelmény, akkor az ID20MFIA modul használható.

Részletes információt az ID2-ID20, ID12USB és ID20MFIA adatlapjairól kaphat.
Érdeklődésével keressen bennünket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény