FőoldalKonstruktőrA vandáloknak esélye sincs!
2012. március 26., hétfő ::

A vandáloknak esélye sincs!

Ha vezérlőpaneljei durvább igénybevételnek vannak kitéve, akkor a Schurter MCS19 nyomógombjai megoldást jelenthetnek az Ön számára

Mint tudjuk, még mindig sok olyan ember van, aki szívesen "teszteli" a különböző vezérlőpaneleken található gombok tartósságát. Pont az ilyen helyekre alkalmasak a Schurter MCS19 nyomógombjai. Ez egy robosztus fémkivitelű nyomógomb sorozat, speciálisan hosszú élettartamra tervezve még durva bánásmód esetén is. Az MCS19 nyomógombok kaphatóak rozsdamentes acél kivitelben kültérre csakúgy, mint nikkelezett cinkötvözetből beltéri használatra. Továbbá kaphatóak különböző feliratokkal, LED megvilágítással valamint lakkozott színes felülettel. Használattól függően választható aranyvagy ezüst érintkezős változat. Raktárunkról a 1241.2800 típust kínáljuk nikkelezett cinkötvözetből ezüst érintkezőkkel.


Előnyök/tulajdonságok:

  1. Egypólusú panelre szerelhető nyomógomb (NO)
  2. Ellenálló, ún. "vandálbiztos" kivitel
  3. Elektromos és mechanikus élettartam>1E6
  4. Kapcsoláshoz szükséges erő - 3,7 N/0,4mm
  5. Környezeti hőmérséklet -20-tól +60°C-ig
  6. IP 40/65
  7. Aranyvagy ezüstbázisú érintkezők
  8. Kapható megvilágított és feliratos változatban is
  9. Kapható színes lakkozott felülettel is (sárga, piros és zöld színben)

Részletesebb információkat a Schurter MCS19 adatlapján olvashat. A Schurter weboldalán elérhetőek a CAD rajzok különböző formátumokban.

Érdeklődés esetén lépjen velünk kapcsolatba az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény