FőoldalKonstruktőrHa a 9 Watt nem elég - Friwo PP12
2012. február 08., szerda ::

Ha a 9 Watt nem elég - Friwo PP12

A Friwo PP sorozat AC/DC feszültségváltó adapterei az új PP12 sorozattal bővültek, melyek már 12 Watt-os maximális terhelhetőséggel rendelkeznek

A Friwo prémium adapterei teljesítik a biztonság, hatásfok, EMC és a készenléti állapotban való alacsony fogyasztás tekintetében támasztott szigorú előírásokat. A PP sorozatba a kisméretű kapcsolóüzemű tápegységek tartoznak, melyeket gyakorlatilag bármilyen berendezéshez használhat figyelembe véve annak fogyasztását. Korábban ebben a sorozatba csak a 3, 6 és 8 W-os adapterek voltak megtalálhatóak. A PP12 újdonság a sorozatban, mely tovább bővíti ezen adapterek használhatóságát a nagyobb maximális fogyasztással rendelkező berendezések körében is. Azon kívül, hogy a maximális 12 W-os teljesítményét kihasználja, alkalmas lehet kisebb teljesítmény igényű berendezésekhez is, ezzel biztosítva berendezésének későbbi bővíthetőségét, mely esetlegesen nagyobb fogyasztást jelenthet majd. A Friwo adapterek a névleges árammal való tartós terhelésre vannak tervezve és tartós zárlat elleni védelemmel vannak ellátva, mely a nominális áram kb. 20%-al való túllépése esetén lép működésbe.

sos 02 3 2Előnyök/ tulajdonságok:
1. Egész világon használható bemeneti feszültségtartomány 100-240 V/50-60 Hz
2. Készenléti fogyasztásuk kevesebb, mint 0,3 W (EuP 2)
3. Hatásfokuk nagyobb, mint 78%
4. Konstans kimeneti feszültség áramkorlátozással
5. Tartós zárlat elleni védelem
6. 5,5/2,5, 5,5/2,1 fix kimeneti csatlakozó vagy cserélhető csatlakozók
7. Működési hőmérséklet -5 ... +45 °C-ig
Az új PP12 típus 3 változatban szállítható: fix 5,5/2,5 és 5,5/2,1 kimeneti DC csatlakozóval, valamint kimeneti DC csatlakozó nélkül (ebben az esetben használhat hozzá bármilyen külön kapható másodlagos csatlakozót). A másodlagos csatlakozók biztonsági zárral rendelkeznek, mely megakadályozza az esetleges véletlen szétkapcsolódást.
Részletesebb információkat az FW7599/EU/12 PP12/12V/EU, PP12/12V/EU21 és PP12/12V/EU25 adatlapokon találhat.

Érdeklődés esetén lépjen velünk kapcsolatba az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A SOS electronic honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény