FőoldalKonstruktőrSaját transzformátort tervezne? Nincs rá szükség!
2012. február 01., szerda ::

Saját transzformátort tervezne? Nincs rá szükség!

A Myrra kapcsolóüzemű tápforrásokhoz gyártott transzformátoraival megspórolhatja a magas-frekvenciás transzformátorok bonyolult tervezését és nyugodtan koncentrálhat kapcsolóüzemű tápja saját igényei szerint történő megtervezésére

Az alkalmazások táplálásához az esetek többségében hatékonyabb a már kész DC/DC vagy AC/DC modulok használata. De ha nem szokványos feszültségű tápra van szüksége, vagy bármilyen más okból úgy dönt, saját maga tervezi meg flyback, push-pull, stb. típusú kapcsolóüzemű (SMPS) tápját, szüksége lesz egy megfelelő magasfrekvenciás transzformátorra.

sos-trafo-2A Myrra 740xx sorozat transzformátorai azzal a nagy előnnyel rendelkeznek, hogy konkrét vezérlő áramkörökhöz lettek tervezve. Ezért így nincs szükség saját transzformátor tervezésére viszonylag nagy erőfeszítések árán, vagy a paraméterek hosszas hasonlítgatására, melyek alapján a megfelelő típust kiválaszthatná. Az egyetlen, amit ki kell választania, az a megfelelő teljesítményű transzformátor. Annak adatlapján megtalálható a gyártó által ajánlott SMPS vezérlőáramkör is. Néhány transzformátor típushoz többféle vezérlőáramkör is használható. A transzformátorok magas fokú biztonságot nyújtanak. Kizárólag olyan anyagokból készülnek, melyek megfelelnek az UL94-V0 tűzállósági szabványnak és kiemelkednek magas primer/szekunder szigetelési szilárdságukkal, mely több mint 4000 V. Az adatlapok megtalálhatóak az egyes transzformátor típusok mellett a cikk alatt.

Előnyök / tulajdonságok:
1. Kapcsolóüzemű tápokhoz használható transzformátorok különböző vezérlőáramkörökkel
2. Az ajánlott SMPS vezérlőáramkörök feltüntetve az egyes adatlapokon
3. Megspórolhatja a saját transzformátor időigényes tervezését
4. Magas primer/szekunder szigetelési szilárdság > 4000 V
5. Az UL94-V0 tűzállósági szabványnak megfelelő anyagokból készül
6. 5 ... 90W teljesítményű kivitelben szállíthatóak

Érdeklődés esetén lépjen velünk kapcsolatba az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény