FőoldalKonstruktőrAz új európai honlap az RS Components e-központú küldetésének kulcsfontosságú elemét jelenti
2011. október 17., hétfő ::

Az új európai honlap az RS Components e-központú küldetésének kulcsfontosságú elemét jelenti

Az RS Components bemutatta megújult honlapját, amely jelentős mértékben hozzájárul ügyfelei online élményéhez. Az új intelligens termékkereső és a kiemelkedő böngészési lehetőségek gyorsabb és egyszerűbb hozzáférést biztosítanak a több mint 550.000 termékhez Európa 18 országában, a honlapra látogató ügyfelek számára

Az új weboldal jelenti a tervekből végrehajtott legújabb lépést az eCommerce üzletágra vonatkozó egymilliárd fontot is meghaladó bevétele érdekében, mely központi szerepet tölt be a vállalat életében.

Az ügyfelek igényeinek megértése
Az új honlap elindítása előtt az RS átfogó kutatásokat végzett weboldalának használathatóságára vonatkozóan. A két éven át folytatott interjúk és a közvetlen kooperáció, valamint a számos informális visszajelzés segítette a vállalatot abban, hogy jobban megérthesse ügyfeleinek igényeit és várakozásait, valamint azt, hogy hogyan kívánnak együttműködni forgalmazójukkal.

Az ügyfelek két főbb pontot emeltek ki: oly módon kívánták megtekinteni és kiválasztani a termékeket, ahogy az nekik a leginkább megfelelő; és a termékek kapcsán több információt és műszaki adatot vártak, beleértve a tartozékokra vonatkozó információkat is. Ezek a kulcstényezők voltak a weboldal megújulása során az irányadóak.

Új, ügyfélközpontú weboldal
Az új weboldal biztosítja, hogy az RS ügyfelei a legjobb és legfontosabb online előnyöket élvezhetik, függetlenül a helyszíntől és a böngésző eszköz használatától. A kibővült funkciók, amelyek a világ fogyasztói weboldalainak legjobb elemeit foglalják magukban, lehetővé teszik, hogy az ügyfelek egyszerűbben kereshessék meg azokat a termékeket, amelyeket szeretnének. A weboldal továbbfejlesztett keresőalgoritmusa több lényeges tartalmat biztosít, és azt is lehetővé teszi, hogy az ügyfelek a saját elképzeléseik szerint szűrjék az eredményeket. A további jelentős fejlesztések közé tartozik az átláthatóbb árazás, a valós idejű készletellenőrzés, és az 'összehasonlító nézet' is, amely egy intuitívabb termékösszehasonlítást kínál, valamint az ügyfelek a 3D-s CAD modelljeinek széles választékát is megtekinthetik.

Keith Reville, az eCommerce vezérigazgatója következőképp nyilatkozott: "Ügyfeleink visszajelzéseiből egyértelműen kiderült, hogy jobb keresési lehetőségeket szeretnének korlátok nélkül, ezért egyszerűbbé, gyorsabbá és áttekinthetőbbé tettük az oldalt. Ezek a fejlesztések drámaian lecsökkentik az ügyfelek számára az új termékek megkereséséhez szükséges kattintások számát, továbbá az oldal külalakját és hangulatát is kedvezően befolyásolják."

"Az első visszajelzések nagyon pozitívak voltak: ügyfeleink szeretik az új weboldalt, beleértve a megjelenését és a funkcióit is, és úgy érzik, hogy minden igényüket kielégíti mely az oldal forgalmának növekedésében is megmutatkozott."

eCommerce: az RS központi erőssége
Az eCommerce rendkívül fontos az RS számára. A weboldallal párhuzamosan az RS piacvezető web-alapú beszerzési megoldásokat is kínál kis- és nagyvállalatok számára. A 2011. márciusában befejeződött üzleti évben ezek a csatornák 575 millió font értékű eladást eredményeztek, amely 37%-os növekedést jelent. A csoport bevételeinek több mint 53%-át az online csatornák generálják, mely várhatóan még tovább fog növekedni, a vállalat stratégiájának folytatásával, amelynek keretein belül egy egymilliárd fontot is meghaladó eCommerce üzletágat kíván a vállalat központi erősségévé tenni.

Reville hozzátette: "A B2B eCommerce úttörői és vezetői közé tartozunk, 1998-ban indítottuk el első weboldalunkat, és a mostani megújulással ezen az úton haladunk tovább, az iparágunk legfejlettebb tranzakciós weboldalát kínálva. Ez irányú lépéseink sorozata e-központú küldetésünk mérföldkövét jelenti, és kiemelkedő szerepet kap az eCommerce stratégiánk megvalósításában."

Az új RS weboldal, amelyet Európa 18 nyelvére fordítottak le, az alábbi címen érhető el: www.rs-components.com

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény