FőoldalKonstruktőrGSM modulok ipari alkalmazásokba
2011. augusztus 30., kedd ::

GSM modulok ipari alkalmazásokba

Három új GSM modullal jelentkezett a Qisda. Most az új modellek gyorsabb megismerése és könnyebb felhasználásának érdekében ingyen kölcsönözhet hozzájuk fejlesztőrendszert

M66 típusszámmal idén ősszel kerül piacra az új Quad Band GSM modul a Qisda-tól. Az új termék az M2M ipari és telematika alkalmazások igényeihez szabottan, igen alacsony költség mellett, az alapfunkciókkal szolgál: SMS , CSD, valamint GPRS szolgáltatáson keresztül TCP kliens/szerver ,UDP és FTP kapcsolatokra képes. Természetesen az Audió funkció is használható. A -30 + 80 C° üzemi hőmérséklet tartománya megfelel a kültéri alkalmazhatóság kritériumának.

Az M26 -os Quad Band GSM modul SMD kialakítású, kézzel és géppel is beültethető, forrasztható, ezért tömeggyártásban és kis szériás termékekben is népszerű. Gyártói előrejelzés szerint még éveken át elérhető lesz változatlan formában.

H20D 3G-s HSDPA/HSUPA egység, nagy adatsebességű alkalmazásokhoz. Dupla antenna csatlakozással felszerelve, egy fő és egy diversity antenna szolgálja a jobb minőségű RF vételt. A H20D GPS vevő egységet is tartalmaz, így navigációs és nyomkövetési feladatokra is használható. Ez esetben a GPS antenna kerül a másodlagos antenna csatlakozóra.

Ingyen kölcsönözhet fejlesztő rendszert a Qisda GSM egységekhez!
A térítésmentesen kölcsönözhető fejlesztő rendszerekkel saját munkáját könnyítheti meg mind a hardver, mind a szoftver fejlesztés területén. Műszaki támogatás mellett tesztelheti az eszközöket és funkcióikat.

A forgalmazó MACRO Budapest honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény