FőoldalKonstruktőrA Farnell választékba veszi a Würth Elektronik új kapcsoló-termékcsaládjait
2011. július 20., szerda ::

A Farnell választékba veszi a Würth Elektronik új kapcsoló-termékcsaládjait

A Farnell, az elektronikai és ipari alkatrészek vezető, többcsatornás disztribútora nyolc új kapcsolócsaládot vett választékába a Würth Elektronik, az elektronikai csatlakozástechnika és elektromechanikai megoldásszállító vezető gyártója termékei közül. A 2010. év folyamán a Farnell rekordszintű növekedést ért el a Würth Elektronik termékeinek értékesítésében. Az új kapcsolók választékba vétele erősíti a Farnell által ajánlott termékportfóliót, és hozzájárul az értékesítési adatok további növekedéséhez

Az összes új kapcsoló -40...+80 °C hőmérséklet-tartományban használható, és egyaránt megtalálhatók köztük a hagyományos, a kompakt "zongorabillentyű-stílusú" és az érintésvisszajelzéses, lapos működtetőfelületű típusok felületszerelt és furatszerelt kivitelben. Az új kapcsolócsaládok változatossága lehetővé teszi, hogy a Farnell jobban kielégíthesse a legkülönbözőbb végfelhasználói alkalmazási területek különböző igényeit.
Az új kapcsolócsaládok adatai és a róluk folyó konzultációk és viták anyaga elérhető az element14 portálon, amely segít a felhasználóknak új alkalmazásaik kidolgozásában, és gyorsítja a piacképes végtermékek megvalósítását.

A Würth honlapja
A Farnell honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény