FőoldalGyártósorDerékszöges kialakítású, forrasztható huzalhüvelyek
2018. október 19., péntek ::

Derékszöges kialakítású, forrasztható huzalhüvelyek

A Mill-Max Manufacturing új, derékszög kialakítású, forrasztható hüvelyt mutatott be, amellyel egyszerűsíthető a huzalról áramköri kártyára történő lezárás. Az új hüvelyek gyorsabb forrasztást és kisebb szerelési magasságot ígérnek, használatuk esetén nincs szükség a huzalok vagy kábelek meghajlítására sem az inline csatlakozásoknál

Az új Mill-Max 380-10-1XX-10-003000 típusnevű, derékszög kialakítású hüvelyek ideálisak hely tekintetében korlátozott alkalmazásokhoz, ahol a huzalokat nem egyszerű feladat a lehetőségekhez alakítani. A forrasztható hüvelyek elrendezése egyenletes és szabályos a jó kihozatalú és hatásfokú forrasztás érdekében, és 22 AWG átmérőig képesek standard huzalok fogadására. A forrasztás és kábellezárás alatt a hüvelyek és a derékszögben meghajlított csatlakozók egy helyben tartásáról a beépített elfordulásgátlás gondoskodik.

Az egysoros csatlakozók kivezetők közötti kiosztása 2,54 mm (0,1 hüvelyk), a tüskék átmérője a különböző foglalatokkal kompatibilis 0,51 mm (0,02 hüvelyk), amely nyomtatott áramköri kártyás alkalmazás esetén ideális. A nyomtatott áramköri kártya síkjából 2,54 mm-rel emelkedik ki a közvetlenül a kártyára beforrasztott csatlakozó, a Mill-Max kis profilmagasságú, kártyára szerelhető foglalataival (MPN: 315-XX-1XX-41-003000) összepárosított használat esetén a teljes interconnect magasság mindössze 4,45 mm (0,175 hüvelyk). A csatlakozók a Mill-Max standard foglalataival is kompatibilisek (MPN: 329-XX-1XX-41-540000) lezárási alkalmazások esetén, például kábelszerelvényekhez. A szigetelőanyag nagy hőmérsékletbírású PCT poliészter 230 °C-ig tartó hőalaktartósággal, amely a legtöbb forrasztási folyamattal kompatibilitást szavatol.

A forrasztható hüvelyek sárgaréz ötvözetből kerülnek precíziós meghajlításra, majd 10 mikron vastagságú aranybevonattal látják el őket a csatlakozás megbízhatóságának szavatolása, korróziógátlás és kopásállóság biztosítása érdekében. A csatlakozók 1 … 64 pozícióval érhetők el.

A Mill-Max Manufacturing honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény