FőoldalGyártósorNagyáramú interconnect rendszer
2018. október 01., hétfő ::

Nagyáramú interconnect rendszer

A Molex kínálatában megjelentek az innovatív Coeur CST nevű, nagyáramú interconnect megoldások, amelyek újszerű, „lebegő” kialakításuknak köszönhetően a csatlakozótűk és foglalatok egymáshoz képesti pozícióeltéréséhez alkalmazkodva nyomtatott áramköri hordozók egymáshoz, gyűjtősínhez vagy buszsínek egymáshoz csatlakoztatását teszik lehetővé mechanikai túlfeszültség kiváltása nélkül a csatlakozókban

A Coeur CST nagyáramú interconnect rendszer a lebegő kialakításán túlmenően 1,00 mm-es axiális rugalmasságot („lebegést”) is biztosít, kompakt méretei következtében akár mindössze 5,00 mm-es profilmagasságú illesztést is lehetővé téve, a kártya alatt vagy felett elhelyezkedő kitüremkedés nélkül. A rendszerben a lebegő kialakítású vagy anélküli foglalatok is megtalálhatók.

A rugalmas és skálázható Coeur CST nagyáramú interconnect rendszer 30 … 200 A áramerősséget támogat, széles körű konfigurációs lehetőségei a nyomtatott áramkörök, buszsínek és vezetékek igényeit is kielégítik. A többszörös kialakítású csatlakozások optimális elektromos teljesítményt biztosítanak, a CST formatényezőjű foglalatok pedig osztoznak a csatlakozókialakításon (3,40, 6,00 és 8,00 mm).

A huzalt kártyával és huzalt huzallal összekötő Coeur CST tartalmazza a papa és mama krimpelhető csatlakozókat, az egy- és többsoros burkolatokat biztonságos érintés és „mate-first-last-break” opciókkal, pozitív reteszeléssel, panelrögzítési opciókkal, vertikális és derékszögű konfigurációs lehetőségekkel, valamint nyomtatott áramköri kártyás és gyűjtősínes szerelőfej opciókkal.

A Molex honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény