FőoldalGyártósorIPC/WHMA Európai Vezetékköteg Innovációs Konferencia
2018. augusztus 28., kedd ::

IPC/WHMA Európai Vezetékköteg Innovációs Konferencia

A kábel- és vezetékkötegek jelentősége kiemelkedő fontosságú minden területen, minden berendezésben, amelybe integrálódnak, így különösen az autó- és repüléstechnikai, orvos-elektronikai, ipari, és más alkalmazások megbízható működése szempontjából. Tervezők és gyártók nap, mint nap újabb kihívásokkal néznek szembe, hogy megfeleljenek a magas, és egyre emelkedő minőségi, működési megbízhatósági igényeknek. Az IPC – Association Connecting Electronics Industries, és a WHMA – Wiring Harness Manufacturer's Association által szervezett konferencia az új módszerekre, gyártási folyamatokra, az innovatív szerkezeti megoldásokra fókuszál

Az esemény kitűnő lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy ismereteket és ismeretségeket szerezzenek, és adott esetben megosszák tapasztalataikat a kábel- és vezeték-szerelvények iparág vezető innovátoraival. Az előadók között megtalálhatók a Sumitomo Electric Industries, az MBDA, a Panduit, a Selha Group és mások meghatározó szakemberei.

A kiemelkedő jelentőségű szakmai esemény helyszíne a lyoni Saint-Exupéry repülőtéren lesz. A hely kiválasztásánál a könnyű elérhetőség is nagy szerepet kapott. Az időpont 2018. szeptember 27-28. Még nem késő jelentkezni!

Bővebb információért és regisztrációért kattintson ide!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény