FőoldalGyártósorAutomatikus alkatrészszámlálók
2017. augusztus 11., péntek ::

Automatikus alkatrészszámlálók

A Scienscope International bemutatta röntgensugarakkal működő, tekercses alkatrészszámlálóit AXI 5100c, AXC-800 és AXI 5600c típusnevek alatt, illetve bemutatkozott még az X-Spection 6000 vizsgálóberendezés is

Az asztali AXC-800 egy automatikus, röntgensugaras alkatrészszámláló berendezés, amelyet hagyományos tekercsekben érkező alkatrészek megszámlálására fejlesztettek ki, kezdve a 01005 méretkódtól egészen az egyedi méretű alkatrészekig. Az új gép azonban nemcsak a 7, 13 és 15 hüvelykes tekercsekben képes az alkatrészek számbavételére, hanem JEDEC tálcák (beleértve a BGA golyók megszámolását is), ESD tároló tasakok, tárolócsövek vagy tulajdonképpen tetszőleges tárolómédium tartalmának vizsgálatára is alkalmas a beépített algoritmusok jóvoltából. Ha a felhasználó által használt alkatrész nem része a repertoárnak, a felhasználóbarát grafikus felhasználói felületen könnyen kiegészíthető vele a gép tudása.

Az AXI 5600c egy szupergyors számláló, amelyet kifejezetten 7 hüvelykes tekercsekhez fejlesztettek ki. A gép rendelkezik opcionális vonalkód-leolvasóval, és folyamatos üzemet is támogat. Ehhez mindössze a tekercseket fel kell fűzni a szíjra, és a gép szünet nélkül üzemel, nincs szükség se pozícionálásra, se a szkennelésre várakozásra. A tekercsek egyszerűen áthaladnak a röntgensugarak alatt és kikerülnek a gépből.

Az AXI 5100c a rugalmasság netovábbja. A teljesen automata gép rendkívül rugalmas, gyártósorba integrálható, gyors és rendkívül pontos alkatrészszámláló berendezés, amely tökéletes eszköze a gyártásfejlesztésnek. Az automatikus vonalkód-leolvasással és tekercsméret-felismeréssel, valamint az opcionális be- és kitöltőkkel a szó szoros értelmében elegendő „teleszórni” a gépet a tekercsekkel, és lehet a továbbiakban koncentrálni a termelékenység fejlesztésére más területeken. A géppel kiválóan lehet diszkrét üzemben indulni és a későbbiekben az automatizálást jelentősen továbbfejleszteni, kiterjeszteni.

Végezetül, az X-Spection 6000 típusszámú, röntgensugaras vizsgálórendszer a gyártó Scienscope technológiailag legfejlettebb röntgensugaras vizsgálórendszere. Az X-SCOPE platformok többi tagjához hasonlóan az X-Spection 6000 is tartalmaz minden szükséges szoftvereszközt a különféle alkalmazásokhoz, beleértve az egylépéses BGA-vizsgálatokat támogató szoftvereszközöket is. A forgó munkaasztalos és akár 65°-ban dönthető X-Spection 6000 rugalmasság tekintetében abszolút egyedülálló, kiváló teljesítményét a nagyteljesítményű, 130 kV-os mikrofókuszos röntgenforrás és nagyméretű vizsgálóplatform segítik.

A Scienscope International honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény