FőoldalGyártósorEurópában is elstartolt a legújabb pick & place beültetőplatform
2017. június 13., kedd ::

Európában is elstartolt a legújabb pick & place beültetőplatform

A Europlacer bejelentette legújabb pick & place beültetőgépét. Az iineo+ platformot a termékkínálat tetejére pozícionálja a cég, alapját pedig a már számtalanszor bizonyított iineo gépek szolgáltatták. Az új iineo+ platform tartalmaz integrált elektromos alkatrésztesztert, új operációs rendszert, többmagos feldolgozórendszert és újgenerációs felhasználói interfészt is, továbbá opcionális bővítési lehetőségeket a kiterjesztett nyomon követhetőség implementálásához

A beágyazott alkatrészteszter a Europlacer saját, négyvezetékes (Kelvin) csatlakoztatású elektromos mérőrendszere, amelyet nemzetközi szabványoknak megfelelően kalibráltak. Az olyan kényes piaci szegmenseken működő gyártók, mint az űrkutatás, egészségügyi ipar, gépjárműipar stb. minden bizonnyal örömmel üdvözlik majd az opcionális Track Pack nyomon követhetőségi bővítmény elérhetőségét, amely új szintre emeli az egy- és kétdimenziós nyomon követést az intelligens adatelemző és együttműködési képességekkel rendelkező nyomon követési megoldáscsomaggal (beleértve a Europlacer PROMON élő gyártási vezérlőközpontját és a tesztelést is). A Track Pack bővítmény automatikus szélességű konvejort is tartalmaz.

A Europlacer legújabb, RC5.16 verziójú operációs rendszere jól kihasználja a többmagos feldolgozásban és kliens/szerver architektúrában rejlő lehetőségeket, kiváló minőségű, teljesen megújult grafikus felhasználói interfészt biztosít, amely egy nagyméretű, érintésvezérlésű kijelzőn tárul a felhasználók elé. Az RC5.16 újdonságai a jelentősen továbbfejlesztett, vizualizációs alapú elemzés és platformok közötti kommunikáció, amely kiváló továbbfejlesztése a hálózatban kommunikáló, többgépes gyártókörnyezetek számára. Az iineo+ platformmal bevezetésre került a bővített Package Library is, amely olyan új funkciókat kínál, mint a szuboptimális csomagbeállítások megjelenítése, a különböző eszköztípusok pontos alaki reprezentálása, illetve a bonyolult alkatrészekhez egy új, speciális analízis üzemmód.

A Europlacer honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény