FőoldalGyártósorTermikus interfészanyag a LED-es gyártóipar számára
2016. április 08., péntek ::

Termikus interfészanyag a LED-es gyártóipar számára

Az Indium Corporation bemutatta Heat-Spring fantázianevű termikus interfészmegoldását, amely 86 W/mK termikus vezetőképességet biztosít mindössze 35 ... 100 psi (kb. 2,4 ... 6,9 bar) nyomás alkalmazása mellett

A Heat-Spring® kiválóan támogatja a gyártó térbeli üregesedés megelőzésére kitalált AvoidtheVoid™ kezdeményezését nagy teljesítményű LED-eknél, hála a kimagasló vezetőképességének, könnyű használhatóságának és a termikus olajokhoz képest időtálló teljesítményének. A Heat-Spring® használata során kisülés vagy kiszivattyúzódás nem figyelhető meg, ezáltal a gyenge minőségű zsírok, olajok használata során keletkező és termikus meghibásodásért felelős légüregek kialakulásától sem kell tartani. A Heat-Spring® visszanyerhető és újrahasznosítható anyag, csomagolása tálcás vagy szalagos kivitelű is lehet.

A fémalapú Heat-Spring® termikus interfészanyag az Indium által LED-gyártáshoz kínált portfóliónak csupán egy kis részét jelenti, hiszen a cég nyomtatott áramköri hordozók szereléséhez, chiprögzítéshez stb. szintén kínál számos megoldást az ipar számára, amelyekben közös a kiváló teljesítmény és a kényelmes használhatóság. Az Indium megoldásai elősegítik a költségcsökkentést, a jó gyártási kihozatal elérését, a terepi meghibásodások gyakoriságának csökkentését és mindezek következményeként a vállalati profit optimalizálását.

Az Indium Corporation honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény