FőoldalGyártósorBeültetőgép extra méretű NYÁK-okhoz
2016. február 24., szerda ::

Beültetőgép extra méretű NYÁK-okhoz

A Yamaha Motor Europe IM bejelentette, hogy február 1.-étől rendelhető a nagy hatásfokú moduláris felépítésű Z:LEX YSM20W beültetőgépük. A gép széles felépítésének köszönhetően képes kezelni extra nagy méretű, akár 810×742 mm-es NYÁK-okat is. Az YSM20W kétpályás verziója 2×356 mm széles munkaterületével a legnagyobb „dual-lane” beültetőgép jelenleg a piacon

A Z:LEX YSM20W beültetőgépet ugyanaz a számos különböző gyártási feltétel mellett megvalósuló rugalmasság és hatékonyság, nagysebességű termelési képesség, alkatrészkezelés és bővíthetőség jellemzi, mint amit a Z:LEX YSM20 modellnél megismerhettünk.

Az új gép a 45. INTERNEPCON JAPAN elektronikai gyártás- és felületszerelt technológia (SMT) kiállításon debütált idén januárban, Tokióban.

Az utóbbi években, az elektronika folyamatos fejlődésével járó miniatürizálásnak, a növekvő integráltságnak, a magas funkcionalitásnak, a diverzifikációnak, valamint a lerövidült termelési ciklusoknak köszönhetően nagymértékben bővült egyes termékek, mint a fogyasztói elektronika, számítógépek és mobiltelefonok választéka. A felsorolt termékek gyártásánál elengedhetetlen a rendkívül gyors és flexibilis alkatrészbeültetés annak érdekében, hogy hatékonyan igazodhassunk a kisüzemi termeléstől a tömegtermelésig egyazon gyártósoron.

A Z:LEX sorozat új kiadása, az YSM20W, rugalmasságot és hatékonyságot nyújt számos gyártási megoldásban, a beültető fej cseréje nélkül, köszönhetően a "1 head-solution" koncepciónak. Ez az új modell egy széles felépítésű változata a Z:LEX YSM20 beültetőnek, nagysebességű és sokoldalú beültetést biztosít magas szinvonalon. Az új típusnak a szerelendő NYÁK méretére és súlyára vonatkozó alkazmazhatósága nagymértékben kibővült, most már képes kezelni extra nagy méretű NYÁK-okat is, amik előfordulhatnak például autóipari termékek, különböző ipari, orvosi és elektromos készülékek, LED-es eszközök, stb. gyártásánál. A „dual-lane” felépítés és -termelés előnye, hogy a kisméretű mobileszközök gyártása mellett akár M-esnél nagyobb méretű NYÁK szerelése is megvalósítható egyszerre két pályán.

A Yamaha Motor az SMT beültető berendezéseik, stencilnyomtatóik, adagológépeik és ellenőrző berendezéseik segítségével lehetőséget kínál a magas szintű minőség és hatékonyság elérésére bármely gyártási forma esetében. Amennyiben ezen gyártóberendezések komplett gyártósorként kerülnek alkalmazásra, akkor újabb dimenziók nyílnak meg a gépek közötti kommunikációban.

A Yamaha Motor IM honlapja

A magyarországi forgalmazó ELAS Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény