FőoldalGyártósorTeljesítmény, gazdaságosság, helyi frissítés
2016. január 15., péntek ::

Teljesítmény, gazdaságosság, helyi frissítés

Rendkívül gazdaságos úgy AOI eszközt vásárolni, hogy csak a jelenleg szükséges teljesítményt tartjuk szem előtt, maga az eszköz pedig a jövő igényeihez mérten továbbfejleszthető. Ez a gondolkodás állt a Yamaha új megoldása, az YSi-V 5M automatizált optikai ellenőrző rendszer fejlesztése mögött

A gép a szokásosnak mondható 5 megapixeles kamerával kerül forgalomba, amely megfelel a költséghatékony, de a vizsgálatokhoz elegendő eszközök konfigurációinak, azonban az YSi-V 5M helyi hardverfrissítéssel később alkalmassá tehető 3D-s, 4D-s vizsgálatokra is, amennyiben a munka ezt kívánja. Így elérhetővé válik az, hogy csúcstechnológiás alapkészülékünk legyen, melyet szükség esetén továbbfejleszthetünk. Tökéletes megoldás azon korlátozott költségvetéssel bíró vállalkozásoknak, akik azt akarják, hogy „időtálló” legyen a beruházásuk.

A hagyományos 2D AOI-funkciók mellet az YSI-V-sorozatú gépek beállíthatóak nagy sebességű 3D-s ellenőrzésre is. Továbbá a YSI-V képessé tehető 4D-s vizsgálatokra is, a fő lefelé tekintő kamera mellett további 4 db, tengelyen kívüli kamera alkalmazásával. A 4D-képesség itt azt jelenti, hogy az alkatrészek megtekinthetők 5 különböző szögből, növelve a céltárgy láthatóságát sűrűn beültetett alkatrészek esetén is. Sőt, mind az 5 képet el lehet menteni és meg lehet nézni a javítóállomásnál is, a jobb hibaanalízis érdekében.

A Yamaha honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény