FőoldalGyártósorNagy légáteresztő képességű, IPx7 vízállóságú nyílászárók
2014. június 20., péntek ::

Nagy légáteresztő képességű, IPx7 vízállóságú nyílászárók

Világszerte nő az igény a vízálló okostelefonokra hordható elektronikai termékek iránt. Erre a vágyra reagált a W. L. Gore & Associates, amikor kifejlesztette legújabb sorozatú nyílászáró megoldásait, és bevezette GORE® Portable Electronic Vents termékkínálatába

Az új PE3-sorozat kiváló légáramlást tesz lehetővé, amely az eszközgyártók számára fontos előny ezen a szinte napi szinten változó piacon. A kedvező légáramlási feltételek miatt kisebb méretű nyílászárók is használhatók az érintett helyeken, így egyúttal lehetséges biztosítani a vízállóságot és kisebb méretű nyílásokat betervezni a termékekbe az egységes integritás érdekében. A PE3-sorozatot fekete, oleofób membránnal és szürke, nem szövött PET hordozóval alakították ki, így a sötét színű elektronikai termékek külsejére szerelés esetén is minimális lehet a kontraszt.

A jellemzően 3300 ml/perc/cm3 légáramlási tényezőjű PE3-sorozat biztosítja, hogy a levegő szabadon áramoljon az eszköz belsejében. Ez lehetővé teszi a nyomás kiegyenlítését, amely csökkenti a mechanikai feszültséget a szigetelő nyílászárókon, melyek egyúttal védik a belső elektronikai részegységeket is, hiszen akadályt képeznek a folyadékok, a por és a piszok előtt. Ezekkel a képességekkel az eszközök teljesíthetik az IEC folyadékbehatolás elleni védelemre kiírt szabványának 7-es szintjét (IPx7), amely a védelmet 1 méteres vízmélységig 30 percen át garantálja.

A GORE® Portable Electronic Vents PE3 nyílászáró-sorozat kifejlesz­tése során nemcsak az idegen anyag elleni behatolásvédelemre, de a kiváló hangminőségre is nagy gondot fordítottak. Ez utóbbiban a legnagyobb eszközgyártók működtek együtt a Gore globális alkalmazástechnikai csapataival.

A W. L. Gore & Associates honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény