FőoldalArchívumAz LG új Blu-ray lejátszója webre tereli a szórakozást
2009. augusztus 25., kedd ::

Az LG új Blu-ray lejátszója webre tereli a szórakozást

Az LG újabb kényelmi funkciókkal ruházta fel Blu-ray lejátszóját, a BD390-et.A készülék vezeték nélkül kapcsolódik az Internetre - így például a YouTube videómegosztó oldalra-, külső merevlemezt csatlakoztathatunk hozzá, valamint számítógépünkkel is szinkronizálhatjuk DLNA-n keresztül


A letöltött tartalmakat pedig 1 GiB-os belső memóriáján tárolja. A BD390-nek köszönhetően a leendő tulajdonosok kedvenc online videóikat és Blu-ray filmjeiket már nagyfelbontásban élvezhetik full HD-s tévén.

Image Image
Az LG BD390 a YouTube kapcsolat mellett a legújabb Blu-ray Profile 2.0 szabványra épülő interaktív BD-Live szolgáltatással kíván a felhasználók kedvében járni, akik a Blu-ray lemezhez kapcsolódó játékokat, filmelőzeteseket tölthetnek le.
Az LG BD390 a hang- és képminőség tekintetében egyaránt kiemelkedő teljesítményt biztosít. A hagyományos DVD-ket Full HD 1080p minőségre konvertálja fel, a filmrajongók meglévő gyűjteményeihez így a legjobb képminőséget kínálja. A Dolby True HD, a DTS-HD és a 7.1 csatornás analóg kimenet együttese a stúdióban készített felvétellel megegyező minőségű hangzást nyújt, így a Blu-ray lemezek révén valóban nagyfelbontású szórakozásban lehet részünk.
Az LG BD390 fejlett funkcióit Blu-ray felhasználók körében végzett felmérések során szerzett tapasztalatok alapján alkották meg. Az "Express Reaction" üzemmód gyors indítást és lemezbetöltést kínál, így a bekapcsolást követően csak 18 másodpercre van szükség ahhoz, hogy a felhasználók kedvenc filmjeiket élvezhessék. A BD390 DLNA tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz egymással szinkronizálható elektronikus eszközökből álló hálózatot hozhatunk létre, amin keresztül egyszerűen megoszthatók a fényképek, zenék és videók. A vezeték nélküli kapcsolat pedig egyszerűbbé teszi az internetcsatlakozást is. A még nagyobb kényelem érdekében a felhasználók a SIMPLINK-csatlakozásnak köszönhetően pedig egyetlen LG távirányító használatával vezérelhetik az LG házimozirendszer valamennyi összetevőjét, köztük a BD390-et.
A sokoldalú LG BD390 számos fájlformátummal kompatibilis, így lejátssza a legtöbb video-, hang- és képfájlt, így akár az MPEG4 (MKV, AVI, DivX), a JPEG, az MP3 és a WMA kiterjesztésű tartalmakat, amelyek tárolhatók optikai adathordozón (pl. CD-n, DVD-n és természetesen Blu-ray lemezen) vagy USB-memórián, sőt külső merevlemezen is, melyet egyszerűen csatlakoztathatunk a Blu-ray lejátszóhoz.
Az LG legfejlettebb technológiáit felvonultató intelligens Blu-ray lejátszó augusztus közepétől megvásárolható bruttó 89 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény