FőoldalArchívumAz APC by Schneider Electric bemutatta az ipari környezetekhez készült új Smart-UPS RT egységeit
2009. augusztus 12., szerda ::

Az APC by Schneider Electric bemutatta az ipari környezetekhez készült új Smart-UPS RT egységeit

A három új, kettős konverziós online modell (3-5 vagy 6 kVA) az elektromos rendszerek telepítőinél felmerülő igényeknek felel meg. A megoldás különböző létesítményekben és épületinfrastruktúra üzemeltetéshez használható


Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója bemutatta a Smart-UPS RT család ipari környezetekhez tervezett áramellátás-védelmi termékeit, a 3 kVA (SURT3000XLI-ET), 5 kVA (SURTD5000XLI-ET) és 6 kVa (SURT6000XLI-ET) kapacitású modelleket. A sokoldalú, kettős konverziós online szünetmentes tápegységek tovább bővítik az APC díjnyertes Smart-UPS On-Line termékcsaládját, és olyan kulcsfontosságú funkciókat biztosítanak az elektrotechnikai környezetekben, mint például a beépített ki- és bemeneti megszakítók. A hatékony feszültség- és frekvenciaszabályozás, valamint a feszültségingadozás-mentes átterhelés az akkumulátorokra, illetve a visszakapcsolás, olyan motorok és lineáris tápegységek támogatására teszik ideálissá a Smart-UPS RT egységeket, amelyek rosszul tűrik az áramellátási problémákat.

Image Image
Az új egységek minden telepítési igény esetén biztosítják az elérhetőséget, a kezelhetőséget és az alkalmazkodóképességet, a kettős konverziós online topológia pedig megszakítás nélküli tápellátást nyújt. A működés közben cserélhető akkumulátoroknak köszönhetően az áramellátás megszakítás-mentesen biztosítható. Beépített manuális és automatikus bypass gondoskodik az áramellátásról a szünetmentes tápegység meghibásodása esetén is. Az egységhez akár 10 akkumulátor csomag is csatlakoztatható, így jelentős mértékben megnövelhető az áthidalási idő.

A soros port és a termékhez tartozó kábel segítségével egy számítógépről elvégezhető a helyi konfigurálás és a diagnosztika. A beépített SmartSlot bővítőhelyre számos APC felügyeleti kártya helyezhető el, például I/O relékártya*, épületfelügyeleti rendszerhez kapcsolódó* és hálózatfelügyeleti kártyák.

Az egységek torony jellegű kialakításának és a rackbe szereléshez szükséges opcionális készletnek köszönhetően a készülékek bárhol elhelyezhetők. A kimeneti feszültség és a frekvenciakövetés érzékenysége az eltérő áramellátási környezetek igényei szerint állítható. Mind a kimeneti, mind a bemeneti csatlakozók rugalmasan kezelhetők és beépített megszakítóval rendelkeznek, így könnyű azokat telepíteni.

"Az épület-infrastruktúrák és létesítmények a hagyományos informatikától eltérő az áramellátási igényekkel rendelkeznek. Az elektrotechnikai környezetekhez kialakított Smart-UPS modellek bemutatásával az APC díjnyertes Smart-UPS termékcsaládjának legjobb szolgáltatásait kínálja az elektromos rendszerek építői számára. Reményeink szerint e termékek által biztosított rendelkezésre állás, a felügyeleti lehetőségek és a kialakítás rugalmassága segíteni fogja az elektromos hálózatok telepítőit abban, hogy teljesíthessék az ügyfelek változó igényeit" - mondta Michael Niotakis, az APC by Schneider Electric EMEA/LAM régióban folytatott értékesítési, otthoni és vállalati hálózati üzletfejlesztésért felelős alelnöke.

Az új Smart UPS RT egységek további jelentős funkciói:
  • Soros port a helyi konfigurációhoz, diagnosztikához és kommunikációhoz az APC PowerChute szoftver segítségével. A 3 kVA és a 6 kVA kapacitású modell is rendelkezik DB9 csatlakozóval, az 5 kVA verzión pedig RJ45-10P10C csatlakozó található. Mindegyik modellhez APC csatolókábel és DB9 aljzat biztosítja a kommunikációt.
  • EPO csatlakozó teszi lehetővé a berendezés vészleállítását, akár távoli pontról is.
  • A vezérlő- és állapotjelző panel számos alapvető információt szolgáltat. Oszlopdiagramot formázó LED-ek mutatják az akkumulátor töltöttségét és a terhelést százalékban, az állapotjelző LED-ek pedig a szünetmentes tápegység állapotát, az általános hibákat, illetve az akkumulátorcsere szükségességét.
  • A torony kivitelű modellek talpkialakítása stabilabbá teszi a kompakt berendezést.
  • Az akkumulátorok hőmérséklet-kompenzált töltése a lehető leghosszabb élettartamot biztosítja.

*: a SURTD5000XLI-ET jelenleg nem támogatja.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény