FőoldalArchívumA TechCast keretében a Farnell online oktatási modulokat kínál egy egyszerűen használható felületen
2009. július 14., kedd ::

A TechCast keretében a Farnell online oktatási modulokat kínál egy egyszerűen használható felületen

A Farnell egy új, innovatív online műszaki oktatási szolgáltatást vezetett be. A TechCast® néven ismert szolgáltatást az a felismerés hívta életre, hogy az elektronikai megoldások egyre komplexebbek.A szolgáltatás segítséget nyújt és választ ad azon vásárlóknak, akik szeretnék megérteni a legmodernebb technológiákat, és útmutatást szeretnének kapni a tervezésükhöz legmegfelelőbb alkatrészek kiválasztásához


Image Image
A TechCast® modulok egy egyszerűen használható felületen részletes információval szolgálnak az elektronikában alkalmazott technológiák széles körével kapcsolatban. A Farnell weboldaláról egyetlen kattintással elérhető TechCast® online oktatási modulok a beszállítóktól származnak, és az áttekinthetőség kedvéért egységes formában jelennek meg. A folyamatosan bővülő könyvtár jelenleg 31 beszállító több, mint 100 modulját tartalmazza. A vezető vállalatok - mint pl. Altera, Cree, Freescale, Molex és Murata Power Solutions - mind készítettek ilyen modulokat, melyek keretében tájékoztatást nyújtanak az eszközökről és a termékekről, kezdve a FPGA-tól a mikroprocesszorokon át a LED-ekig, a csatlakozókig és a front-end tápegységekig.
A betűrendes keresőfunkció segítségével gyorsan megkereshető a kívánt oktatási modul, a felhasználók pedig a narrált és a néma formátum közül is választhatnak. A könyvtárban feltüntetett minden egyes oktatási modul mellett rendelkezésre áll egy 'Alkatrészlista' gomb; ez közvetlen hozzáférést biztosít az adott TechCast® modulban megemlített termékek, illetve kapcsolódó termékek összes műszaki és beszerzési adatához. A vásárlók egyetlen kattintással megvásárolhatják a termékeket, amelyek raktárkészlet esetén a következő napon kiszállításra kerülnek, webes rendelés esetén csak 5 Euros szállítási költségért
A TechCast® kiegészíti a Farnell által a közelmúltban bevezetett egyéb innovatív szolgáltatásokat, melyek célja az, hogy iparágvezető támogatást nyújtsanak a tervezőmérnököknek a világ bármely pontján. Ez tartalmazza az i-Buy ingyenes elektronikusbeszerzés-kezelő rendszert és az élő műszaki tanácsadást.
A TechCast® beindításával kapcsolatban Jamie Furness, a Farnell globális technológiai fejlesztési vezetője így nyilatkozott: "Az idő szorításában dolgozó mérnököknél gyakran előfordul, hogy a technológiák széles körét kell rövid idő alatt gyorsan megérteniük annak érdekében, hogy kiválaszthassák a megfelelő termékeket a tervezéshez. A TechCast® ezt az igényt az iparág vezető vállalataitól származó, könnyen kezelhető oktatási modulok segítségével elégíti ki, amelyek egy helyről elérhetők. Innen könnyen beszerezhetők a konkrét termékek részletes adatai, és leadhatók a rendelések."

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény