FőoldalArchívumPróbáljon szerencsét, és nyerje meg a hétvégi utazást a Budapesti Forma-1 Grand Prix-re!
2009. június 30., kedd ::

Próbáljon szerencsét, és nyerje meg a hétvégi utazást a Budapesti Forma-1 Grand Prix-re!

A Farnell, az elektronikai alkatrészek vezető forgalmazója úgy döntött, hogy vásárlói számára izgalmassá teszi ezt a nyarat, és esélyt ad arra, hogy részt vehessenek a Budapesten megrendezésre kerülő Forma-1 Grand Prix-n.A szerencsés nyertesek Grand Prix belépőjegyeket, szállást 2 éjszakára 4 csillagos hotelben, ingyenes utazást és egy szombati vacsorát nyernek!


A nyereményjátékban való részvétel rendkívül egyszerű: termékeket kell rendelni a Farnelltől július 10-ig a Farnell weboldalán található akciókódok felhasználásával. De ez még nem minden! A nyereményjáték nem húzáson alapul, hanem egy speciális pontrendszeren, így a vásárlók növelhetik nyerési esélyüket. Extra pontokat kapnak az ajánlott beszállítók termékeinek megrendelése után: Microchip, Texas Instruments, Fairchild, Freescale, Avago, Molex, Tyco Electronics, CKI, Bourns.

Image Image
A Forma-1 akció nemcsak a vásárlók szórakoztatását szolgálja, hanem tükrözi a Farnellnek a piacvezető beszállítóival való szoros együttműködését is. Ezen szövetségek lehetővé teszik a Farnell számára, hogy a legújabb technológiákat kínálja az ügyfeleinek azáltal, hogy az interneten minden héten 700 új termékkel bővíti 480 000 termékből álló választékát, és a termékek mindössze 5 euróért már a következő napon leszállításra kerülnek.

Ahhoz, hogy szerencsét próbáljon, és megnyerhesse a hétvégi utazást a Forma-1 Grand Prix-re, egyszerűen csak rendeljen a Farnelltől a www.farnell.com/hu weboldalon keresztül.

Ha látni szeretné a világ legjobb pilótáit, és luxuskörülmények között szeretne élményekre szert tenni, ezt az akciót Önnek találták ki!

A Farnellről:
A Farnell egy vezető, több csatornán keresztül értékesítő, az elektronikai és elektromos alkatrészek, az ipari és a karbantartási, a javítási és az üzemeltetési tevékenységekhez szükséges termékek magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó forgalmazója, amely több millió mérnöknek és beszerzési szakembernek nyújt támogatást egész Európában és Ázsiában a legújabb technológiák segítségével. A Farnell több mint 1200 alkalmazottat foglalkoztat a világ több mint 20 országában, és több mint 100 országban folytat kereskedelmi tevékenységet. A több mint 480 000 készleten lévő, több mint 1200 beszállítótól származó termékkel a termékskálánk folyamatosan bővül, amelynek keretében a legújabb technológiákat kínáljuk vásárlóinknak.
A Farnell a világméretű Premier Farnell Group része, amely a földrajzi és a gazdasági határokat átlépve tevékenykedik. Megosztva az adottságokat és a legjobb gyakorlatot, a Farnell nagyszámú elektronikus komponenst és elektromos alkatrészt forgalmaz, valamint részt vesz az elektronikai termékek nagykereskedelmében.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény