FőoldalArchívumNyerje meg a Microchip PIC32 USB Starter Board-ot!
2009. április 01., szerda ::

Nyerje meg a Microchip PIC32 USB Starter Board-ot!

Az ElektroNet közreműködésével most megnyerheti a Microchip vadonatúj PIC32 USB Starter Board terméket, amely kiváló belépési pont az USB On-The-Go PIC32 mikrokontrollerek világába


Az indulókészlet előtelepített demonstrációs szoftverrel érkezik, amely alapján a felhasználó megismerheti a PIC32MX új képességeit. A moduláris bővítő interfész segítségével a rendszer tovább is fejleszthető funkcionalitás tekintetében, a PIC32 USB Starter Board része továbbá egy teljes hibavadászati és programozási képességekkel rendelkező, integrált áramkör is. A kártya és a Microchip ingyenes USB szoftvereinek (USB gazda-, szolga- és On-The-Go stackek, egyéb forráskódok) együttes használatával a felhasználók egyszerűen fejleszthetnek beágyazott USB gazda-, szolga-, kettős szerepű- vagy On-The-Go alkalmazásokat, valamint végezhetik azok dokumentációs munkáit is.
Az USB Starter Board kártyaformátuma és bővítő csatlakozója megegyezik a PIC32 Starter Kit (#DM320001) termékével. Az MPLAB 8.10 verzió újdonsága a 32-bites Microsoft Windows Vista operációs rendszer támogatása a Windows XP és Windows 2000 rendszerek mellett.
Ha meg szeretné nyerni a PIC32 USB Starter Board-ot, látogasson el a www.microchip-comp.com/en-pic32usb címre, és töltse ki az online űrlapot!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény