FőoldalArchívumLambert Miklós: Szenzorok - elmélet és gyakorlat
2009. március 16., hétfő ::

Lambert Miklós: Szenzorok - elmélet és gyakorlat

A több mint 600 oldalas mű hiánypótló az automatizálás, mérnöki tervezés gyakorlatában, de az üzemfenntartásban, karbantartásban dolgozók is eredményesen forgathatják. Az öt fejezetből az elsőben a szenzorok működését ismerhetjük meg, amelyet a második fejezet fizikai magyarázata egészít ki, majd a harmadik és negyedik fejezet a szenzorok jelátviteli módjait és az irányításban elfoglalt helyüket mutatja be, az ötödik fejezet pedig az alkalmazástechnikának ad helyet, gyártók CD-ivel. A gyakorlati szakember számára olvasmányos művet - a témában jobban elmélyülőknek - apróbban szedett analitikai levezetések egészítenek ki.



A mű megjelenése is formabontó, a "kapcsos könyv" felépítés lehetővé teszi, hogy az újabb alkalmazások pótlólag befűzhetők legyenek, sőt, az olvasó saját jegyzeteit, kiegészítéseit is beillesztheti. Az első négy fejezet bekötött formában a borító zsebében helyezkedik el, az ötödik fejezet a befűzős. Az egyetemek, főiskolák kiegészítő irodalomként ajánlják a hallgatóknak.
Az A/4 formátumú könyv ára 9800 Ft + 5% áfa.
Megrendelhető a kiadónál:
Heiling Média Kft.: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a
Invest Marketing Bt.: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény