FőoldalÜzletA PCB Design TESTMESH eszköze az idei nagydíjas!
2023. április 11., kedd ::

A PCB Design TESTMESH eszköze az idei nagydíjas!

Sikerrel zárta kapuit az InnoElectro 2023

innoelectro 085

Nagy érdeklődés kísérte idén is az elektronikai ipar legnagyobb hazai rendezvényét, melyen a tavalyihoz képest 30%-kal nőtt a kiállítói terület, de a látogatottság és a kiállítók száma is meghaladta a 2022 évit. Több mint 1700 szakember, 20 országból, közel 500 cég képviseletében vett részt a MOM Rendezvényközpontban, az InnoElectro 2023 Kiállításon és Konferencián. A Magyarországi Elektronikai Társaság háromnapos rendezvényét 36 szakmai előadás, három verseny és hibrid B2B fórum tette tartalmasabbá!

InnoElectro Nagydíj

A MELT először hirdette meg az InnoElectro Nagydíjat, melyre a kiállítók nevezhették be innovatív termékeiket, megoldásaikat. A nagydíjat háromtagú szakmai zsűri ítélte oda, melynek tagjai: Dr. Kazi Károly a MELT elnöke, a BHE Bonn Hungary Kft. ügyvezetője, Dr. Ábrahám László, a SENSIRION Kft. vezetője, az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség elnöke, és Dr. Pap László, professor emeritus, BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar.

nagydij harmadik eurocircuit atado

A harmadik helyezett a Eurocircuits Kft. lett, Eurocircuit Visualizer online eszközével,

nagydij masodik zeiss atado1

a második helyen a Zeiss Ipari Méréstechnika Zeiss Visioner 1 digitális mikroszkópja végzett.

nagydij elso pcb design atadas

A PCB Design Kft. kapta messze a legtöbb pontot, így ők vihették el a Nagydíjat TESTMESH – Fogyasztás karakterizáló eszközükkel. Az okleveleket és a nagydíjat Sebők Katalin, az NKFIH vállalati innovációért felelős elnökhelyettese és Kazi Károly adta át.

Forrasztás közép és felsőfokon!

A kiállításon rendezte meg a MELT középiskolai diákok számára kézi forrasztási versenyét, melyen 17 középiskolából 83 diák vett észt. Az első három helyezett: 1. Elek Dávid (Beregszászi Pál Technikum, Debrecen), 2. Fabók Botond (Boronkay György (Műszaki Technikum, Vác), 3. Elek Balázs (Beregszászi Pál Technikum, Debrecen). A legjobb csapat címet a Szent József Katolikus Elektronikai Technikum (Jászberény) kapta.

Az IPC International profiknak szervezte kézi forrasztási versenyét, melyen 26 cégtől 42 résztvevő indult. Az első három helyezett: 1. Zsombok Péter Richárd (BHE Bonn Hungary Elektronikai Kft.), 2. Csonka Viktor (Alpine Electronics Manufacturing of Europe LTD. Hungary), 3. Szebellédi János (BHE Bonn Hungary Elektronikai Kft.). A legjobbak pénzjutalomban részesültek. Münchenben a Productronicán Zsombok Péter Richárd képviselheti majd Magyarországot. A legjobb csapat címet a BHE Bonn Hungary Elektronikai Kft. csapata vihette el.

ipc legjobb csapat

Az InnoElecto Budapesten, 2024. április 23–25. tárja ismét szélesre kapuit az elektronikai ipar szakemberei számára!

A rendezvény különlegessége és a siker kulcsa a szakma aktív részvétele a szervezésben. Az elektronikai ipar rendkívül szerteágazó és speciális működése hívta életre az InnoElectrot, csakúgy mint a szervező Magyarországi Elektronikai Társaságot. Amennyiben Ön is részese és aktív formálója szeretne lenni a sikernek, legyen ön is a MELT tagja!

További információ: www.melt.hu, www.innoelectro.hu

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény