FőoldalÜzletBővíti raktár hálózatát és szolgáltatási portfólióját Kínában a cargo-partner
2022. augusztus 17., szerda ::

Bővíti raktár hálózatát és szolgáltatási portfólióját Kínában a cargo-partner

2022 első felében a cég bővítette iroda és raktár hálózatának kapacitását Kínában, továbbá ismertette új vasúti és közúti szolgáltatásait Kína, Európa és Közép-Ázsia között. A cargo-partner csapata számos különleges projektmunkát bonyolított le a túlméretes szerszámgépek Kazahsztánon keresztül történő szállításától kezdve, az e-kereskedelmi szállítmányok nagy tételeinek lebonyolításáig Kína egyik legnagyobb kereskedelmi fesztiváljának alkalmából.

Amióta a cargo-partner 2004-ben megnyitotta első kínai irodáját, a logisztikai szolgáltató folyamatosan növeli jelenlétét az országban. A vállalat az év elején bővítette pekingi fióktelepét, valamint új raktárhelyiséget is bérelt Kunsanban, amely Sanghaj közvetlen közelében, a Peking-Sanghaj kereskedelmi útvonaltól mindössze tíz perces autóútra található. Az 5300 m²-es raktárterület bérlésével a cég további lépéseket tett logisztikai hálózatának bővítésére és az erős elektronikai iparral rendelkező Kunsan piacának kiszolgálására.

Márciusban Kína déli részén egy, a korábban említett raktártól eltérő cargo-partner létesítmény is megkezdte működését. A sencseni tartományban található Yantianban 3400 m² raktárterület regionális elosztó központként számos hozzáadott értékű szolgáltatást is kínál az ügyfeleknek.

Ezen felül június elején a cég értékesítési irodát nyitott Makaóban is, hogy kiegészítse a Nagy-öböl térségében lévő hálózatát, ezzel is kihasználva a fontos kereskedelmi és átrakodási csomópontot.

Új vasúti és tengeri szállítási megoldások Kínából Európába

Vasúti szállítás esetén a cargo-partner az Új Selyemutat a Kaszpi-tengeren és a Fekete-tengeren át vezető vasút igénybevételével kerüli meg. A vállalat heti indulásokat biztosít ezen az új útvonalon és a közeljövőben 30-50%-os növekedésre számít. Ezen kívül továbbra is elérhető az "Adria Express" tengeri áruszállítási szolgáltatása Kínából Koperbe, Rijekába és Triesztbe. Ez az útvonal az észak-európai kikötőkön keresztül történő szállításokhoz képest öt-nyolc nappal lerövidíti a tranzitidőt a Nyugat-Európába irányuló szállítások esetében.

Kamionnal Kínából Közép-Ázsiába

Tavasz óta a cargo-partner nemzetközi határokat átívelő kamionos szállítási megoldásokat biztosít Kínából Közép-Ázsiába. A logisztikai szolgáltató rendszeresen indít kamionokat Kínából Kazahsztánba, Kirgizisztánba, Tádzsikisztánba, Türkmenisztánba és Üzbegisztánba. Természetesen ez a szállítási megoldás projektáruk szállítására is megfelelő. Legutóbb, a cargo-partner kínai csapata túlméretes szerszámgépek szállítását bonyolította le sikeresen. Az árukat 16 mélybölcsős teherautóval szállították az észak-kínai Daliánból az üzbegisztáni Taskentbe. A cég háztól-házig szolgáltatása magában foglalta az áru telephelyen történő rögzítését, a vámügyi eljárások koordinálását, továbbá a szoros kapcsolattartást Kínától Kazahsztánon keresztül Üzbegisztánig a szállítás teljesítéséig. A szállítást 14 nap alatt sikeresen bonyolította le a cargo-partner.

A "618 Shopping Festival" hatékony logisztikai támogatása

A cargo-partner csapata több kihívást jelentő projektmunkát is kezelt a Kunsanban található raktárának megnyitása óta. Ezek egyikéhez tartozik egy tejtermékek és növényi készítmények importőrével való együttműködés is. Az ügyfélnek logisztikai támogatásra volt szüksége, hogy részt vehessen a nagyszabású évközi kereskedelmi fesztiválon. A projekt szoros határidőinek betartása érdekében a cargo-partner 16 ideiglenes munkavállalóval bővítette létszámát, hogy a megfelelő szolgáltatást nyújtsa. A csapat mindössze 12 nap alatt teljesítette az összes kimenő megrendelést, beleértve 290.000 darab tejesdoboz komissiózását és csomagolását, valamint 34.000 kartondoboz felcímkézését egyetlen hiba nélkül.

A cargo-partner már 18 éve rendelkezik képviselettel Kínában és ma több, mint 500 alkalmazottat foglalkoztat 18 helyszínen Kína, Hong Kong és Tajvan területén.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény